Trail Blazers, Lillard’sız Dört Kazandı

Trail Blazers, Lillard’sız Dört Kazandı

Damian Lillard’ın 26 Ekim’de sahadan topallayarak çıkması Portland için endişe verici bir işaretti, ancak o zamandan beri takım arkadaşları onun yokluğunda dört maç kazandılar ve en son galibiyetleri Perşembe günü Pelicans’a karşı 106-95’lik skorla geldi.

Takım, Lillard’da en skorer isimlerinden yoksun oynamanın yanı sıra Keon Johnson, Shaedon Sharpe ve ‘Bosnalı Canavar’ yani Jusuf Nurkic’ten de yoksundu.

Kuşkusuz, Blazers’ın en iyilerinden biri kısa forvet Jerami Grant’ti ve 27 sayı attı – etkileyici bir iki elli smaç, üç ribaund, altı asist ve dört top çalma dahil.

28 yaşındaki Grant, çabuk övmek takım arkadaşlarına birlikte çalıştıkları için: “Çok fazla yeteneğimiz var ve…herkes öne çıkıyor.

“Adım atmam ve normalde yaptığımdan çok daha fazlasını yapmam gerektiğini biliyordum, bu yüzden buraya geldim ve elimden geleni yaptım.

“İçimizde çok kavga var. [We’re] esnek, oyun boyunca sert oynamaya devam ediyoruz.

Üçüncü çeyreğe altı farkla önde giren deplasman takımı, rakiplerini sadece 17 sayıya kadar tutmayı başardı ve son çeyreğe dört sayılık farkla devam etti.

Grant, “Devre arasında konuştuğumuz şey buydu,” dedi. “Koçlar gelip bize savunmayı güçlendirmemiz gerektiğini söylediler. Önleyebileceğimizi biliyorduk ve üçüncü çeyrekte bunu yaptık ve bu, oyunu değiştirdi.”

New Orleans, Zion Williamson turnikesi ve sonuçta serbest atıştan sonra dördüncü turda bir sayıya geri getirdi, ancak ardından gelen 03:28’de tek bir puan alamadılar.

Salı günü Heat’e karşı maçın galibine şut atan Portland şutör guard Josh Hart, son iki dakikada iki iki sayılık atışla galibiyete imza attı.

Lillard’ın sağ baldırındaki sakatlığı nedeniyle hafta sonu sahalara çıkıp çıkmayacağı belli değil ancak teknik direktör Chauncey Billups, Lillard’ın kadro dışı bırakılmasından “mutlu olmadığını” ve “kendini harika hissettiğini”, bu yüzden geri dönmesini umduğunu söyledi. yakındır.

Portland, Cumartesi günü Mavs ile karşılaşmak için Dallas’a gitmeden önce toparlanmak için bir gün alacak ve Mavs, Wizards’a kaybettikleri mağlubiyetten geri dönmek isteyecek.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir