Celtics Guard Jaylen Brown El Sakatlığını Küçümsüyor

Celtics Guard Jaylen Brown El Sakatlığını Küçümsüyor

Boston’un play-off’lara kadar yalnızca altı maçı kaldı ancak yıldız oyuncularından biri olan Jaylen Brown sol elinden sakatlandı.

Celtics’in çarşamba günü OKC’yi 135-100 yendiği devasa galibiyetin ardından Brown’a sakatlığı soruldu ve o bunu küçümsemeye çalıştı.

Brown maç sonrası gazetecilere şunları söyledi: “Sanırım elimde bir burkulma ya da bağlarımda bir gerginlik var, ama bence sorun değil.” “Bu, ilerlemekle ilgilenmediğim bir şey. Bu gece beni biraz rahatsız etti, ama bir kısmı bunun üzerinde çalışmak, üzerinde çalışmak, çünkü işler daha da kötüye giderse size biraz daha fazla bilgi veriyor, ama bence endişelenecek bir şey yok. .”

Her ne kadar eli onu biraz rahatsız etse de, sahada çok fazla engel olmuş gibi görünmüyordu çünkü sahadan 5-6, yayın gerisinden de 3-4 şut attı. Plus, 23 sayısının 15’ini son çeyrekte attı.

Celtics, eğer derin bir koşu yapmayı planlıyorsa, sezon sonrası dönemde sağlıklı olmak için kesinlikle Brown’a ihtiyaç duyacak.

Brown’ın takım arkadaşı Al Horford, JB’nin bu sezon savunma tarafında yaptığı çalışmalar nedeniyle NBA All-Defensive takımında bir yer kazanması gerektiğine inanıyor.

Horford gazetecilere verdiği demeçte, “Sorumluluğun savunma tarafında olmasını istiyor” dedi. Taylor Snow’a göre. “Birçok insan bu zorlukları istediğini söyleyebilir ama o her türden farklı oyuncuyla karşı karşıya. Stephen Curry’yi koruyor, Zion’u (Williamson) koruyor; sadece eşleşmesi gereken farklı adamlar var. Çok tarafsız ve çok açık olduğundan, kendisi Birinci All-Savunma Takımı… O, bu konumda olmayı hak ediyor.”

DEVAMINI OKU: LeBron, Chet Holmgren’in OKC’de Oyunu Nasıl Değiştirdiğini Açıklıyor

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir