Klay Thompson, benchten trolling yapan Rockets oyuncusunu patlattı

Klay Thompson, benchten trolling yapan Rockets oyuncusunu patlattı

Klay Thompson, Golden State’in Perşembe günü Houston’ı 133-110 yendiği maçta “Savaşçılar oynamak için dışarı çıkıyor” tişörtü giydiği için Rockets forveti Tari Eason’u eleştirdi. Thompson, maç için forma giymemesine rağmen Eason’un “trol yapmasına” itiraz etti.

“Bu çok saçma, özellikle de oynamıyorsan bile.” dedi. “Sanki oynuyorsanız ve orada rekabet ediyorsanız ve bunu destekleyebiliyorsanız bu bir şeydir.

“Ama eğer kenardan trolling yapacaksan, kardeşim gibi, biz ne yapıyoruz? Bazen dağınık konuşuyoruz [but] en azından orada yarışıyoruz. Bu konuda söyleyeceklerim bu kadar.”

Eason daha önce “Savaşçılar, oynamak için dışarı çıkın!” diye bağırmıştı. Instagram Canlı videosunda. Houston, 11 maç süren galibiyet serisi sayesinde Golden State’in 10. sırasını (sezon sonrası son pozisyonu) kapma yolunda ilerliyordu.

Ancak galibiyet serilerinin ardından bu geceki Golden State yenilgisi de dahil olmak üzere art arda üç yenilgi geldi. Bu Rockets’ı 10. sıradan 4 maça çıkardı.

Houston henüz resmi olarak sezon sonrası çekişmesinden elenmedi ancak normal sezonda sadece altı maç kala, bunu başarma şansları pek iyi görünmüyor.

Takımın birdenbire kasvetli görünümü, maç sonrası sözlerini esirgemeyen Houston antrenörü Ime Udoka’ya pek de uygun görünmüyor.

“An, oradaki birçok oyuncu için çok büyük bir an gibi görünüyordu” dedi. Farlarda biraz geyik gibi görünüyordu. Ya yumuşak görünüyordu ya da korkmuştu, ya biri ya da diğeri.

Rockets artık kalan maçlarının çoğunu kazanmak zorunda kalacak, Warriors’ın ise çoğunluğunu kaybetmesini umacağız.

DEVAMINI OKU: Klay Thompson ile Warriors Sahibi Arasında Gerilim Yükseliyor

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir