Şu Anda En Büyük NBA Takas Söylentileri

Şu Anda En Büyük NBA Takas Söylentileri

NBA söylenti değirmeni hiçbir gün ara vermiyor, o yüzden işte ligdeki en son dedikodulara dair en son gelişmeler.

Doğrudan konuya girelim.

D’ANGELO RUSSELL

HoopsHype’tan Michael Scotto’ya göre D’Angelo Russell ve Laker arkadaşı Rui Hachimura, “oyunları ve kazandıkları maaşlar göz önüne alındığında” potansiyel takas adayları.

Hangi takımların Russell’ı almak isteyebileceğine dair henüz bir bilgi yok.

Son dört maçta maç başına 10,5 sayı ve 5 asist ortalamaları yakalayan ve yüzde 40 şut çeken 27 yaşındaki oyuncu için zorlu bir süreç oldu.

ZACH LAVINE

Bulls’un Zach LaVine takasıyla ilgilenen takımları araştırmaya devam etmesi bekleniyor. The Athletic’ten Shams Charania’ya göre.

Shams’a göre Lakers ve 76ers’ın LaVine ile ilgilenmesi muhtemel.

Soru, her iki takımın da karşılığında Bulls’a yeterince teklif sunup sunamayacağı olacak.

DONOVAN MITCHELL

ESPN’den Brian Windhorst daha önce Donovan Mitchell’in Cleveland’la yeniden sözleşme imzalamayacağını bildirmişti ve bu yakın zamanda şu şekilde desteklendi: Action Network’ten Matt MooreMitchell’in 2025 yazında serbest oyuncu haline geldiğinde Cavaliers’tan ayrılmasının yaygın olarak beklendiğini söylüyor.

Moore’a göre Nets, Mitchell’e talip olabilir, tıpkı Mitchell’i 2022-23 sezonu öncesinde Cleveland’a takas etmeye çalışan Knicks gibi.

IMMANUEL QUICKLEY

Immanuel Quickley kendisini New York’ta ilginç bir konumda bulur.

Offseason sırasında çaylak uzatması konusunda anlaşmaya varılamayan Quickley’in Knicks’le geleceği kısa sürede spekülasyon konusu oldu.

Genç guardın bu sezonki ortalama oyun süresi de geçen sezon maç başına 28,9 dakikadan bu sezon 24,2 dakikaya düştü; Knicks’in kadrosu guardlar ve kanatlarla doluydu.

The Athletic’ten Fred Katz’a göre, “ligdeki takımlar, son takas tarihinden önce Knicks’in Quickley’i nasıl idare edeceğini görmek için bekliyor”.

PASCAL SIAKAM & OG ANUNOBY

Shams’a göre Hawks, Kings ve Pacers’ın Pascal Siakam ve OG Anunoby’ye talip olanlar arasında yer alması bekleniyor. Shams’a göre Siakam’ın takas edilmesi daha olası bir oyuncu.

Tüm işaretler, Raptors’ın bir noktada geleceğin franchise oyuncusu olarak gördükleri Scottie Barnes’ı tamamen yeniden inşa etmek isteyeceğini gösteriyor.

DEVAMINI OKU: NBA Dünyası Luka, LeBron ve Davis Arasındaki Destansı Mücadeleye Tepki Veriyor

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir