Joel Embiid’in Ben Simmons’ın Sixers’taki Zamanına Şaşırtıcı Bakışı

Joel Embiid’in Ben Simmons’ın Sixers’taki Zamanına Şaşırtıcı Bakışı

Sixers’ta işler Ben Simmons için tamamen ters gitti ancak Joel Embiid, Simmons’ın Philly için “kaçan kişi” olduğunu düşündüğünü söyledi.

Pek çok 76ers taraftarı, Simmons’ı 2021 ikinci tur serisinde Hawks’a karşı sergilediği berbat performanstan dolayı asla affetmeyecek.

Ancak görünen o ki Embiid, Simmons’a kin beslemiyor ve yakın zamanda eski takım arkadaşına tamamen farklı bir bakış açısı kazandırdı.

“Ben her zaman buna inanmayan insanlardan biri oldum [Simmons] Embiid, Simmons hakkında “Aslında bir şuta ihtiyacı yoktu” dedi. Maxey mikrofonda dijital ses dosyası. “O kadar iyiydi ki, o sadece fiziksel olarak bir canavar. Sanki biri 1,91’lik bir mesafeyi katediyor, zeminde her zamankinden daha hızlı bir şekilde yukarı ve aşağı koşuyormuş gibi… sanki onun gerçekten bir atlayıcıya ihtiyacı olduğuna hiç inanmamışım gibi.”

“Serbest atışlarını yüzde 75-80’e çıkarmanın bir yolunu bulabilirse bunun her şeyi değiştireceğine inanıyordum. Çünkü düşününce şut atabileceğine inansa ne yapardı? Saldırmaya, saldırmaya, saldırmaya devam edecek ve asla durmayacaktı. Peki savunmanın ne yapması gerekecek? Zaten çok iyi bir oyun kurucuydu.”

Simmons’ın takımdan ayrılması birçok insanın ağzında kötü bir tat bırakmış olsa da Embiid, Sixers takımının onu bırakmasının bir hata olduğunu düşünüyor.

“….Bunun olabileceğinden, Mikal Köprüleri’nin çizimi sırasında yapılan hatalardan bahsedebilirsiniz ama bu sadece bir tanesi. [of the many franchise mistakes]…ama bence bu mükemmel bir eşleşme… Bence kaçan bu oldu” dedi Embiid. “Olayların böyle olduğu gerçeğinden nefret ediyorum…”

Simmons, Nets formasıyla 2023-24 sezonuna oldukça olumlu bir başlangıç ​​yapmış gibi görünse de 6 Kasım’dan bu yana takımdan uzak kaldı.

Menajeri rehabilitasyonunda olumlu ilerleme kaydettiğini söylemesine rağmen, eski bir numaralı oyuncu Bucks karşısında sırtının sol alt kısmında sinir sıkışması yaşadı.

DEVAMINI OKU: Gençler Basketbol Maçında Hakemler Birbirleriyle Kavgaya Başladı

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir