Adam Silver, NBA’e Dönüşünden Önce Ja Morant’la Görüşecek

Adam Silver, NBA’e Dönüşünden Önce Ja Morant’la Görüşecek

Ja Morant, 25 maçlık cezanın ardından geri dönmenin eşiğinde ancak NBA Komiseri Adam Silver ile görüşmeden önce bu mümkün değil.

Silver’a, Lakers’ın Las Vegas’taki NBA Sezon İçi Turnuvasında Pacers’ı yenmesinden önceki Ja’nın durumu soruldu.

Silver gazetecilere verdiği demeçte, “Durumu ve onu yakından takip ediyorum” dedi. “Aslında Ja ve ben, bu hafta doğrudan bir giriş yapmayı planlıyoruz. Ancak lig ofisindeki arkadaşlar, Ja ve ekibi ve Oyuncular Birliği ile birlikte, esas olarak haftalık olarak düzenli olarak iletişim halindeyiz. O kontrol noktaları vardı.

“Son birkaç haftadır birlikte onun için bir program hazırladık ve bildiğim kadarıyla kendisinden istenen her şeye uydu. Söylediğim gibi, geri dönmeden önce bu hafta en az bir kez konuşacağız, programı gözden geçireceğiz ve ileride başarılı olması için koşulların mevcut olduğundan emin olacağız.”

Morant, sosyal medyada silah taşırken görülen bir videonun ardından 25 maç ceza aldı; birkaç hafta içinde ikinci kez silahla görüldü.

Silver, bundan önce Denver’daki bir striptiz kulübünde silahla yakalandığı için Ja’ya sert bir darbe indirdi ve lig, Ja’nın davranışının zararlı olduğunu düşündü.

Morant’ın 19 Aralık’ta New Orleans’ta Pelicans’a karşı sahada Grizzlies takım arkadaşlarına katılabilmesine dört maç kaldı.

Ancak Morant’ın yokluğuna ek olarak Memphis, sakatlık nedeniyle büyük kayıp yaşadı ve sezona 6-15 gibi utanç verici bir başlangıç ​​yaptı.

Ja, çok geç olmadan Grizzlies sezonunu kurtarabilecek mi?

DAHA FAZLA OKUYUN: Steph Curry, Warriors’ın Sorunları Hakkında Konuşmaktan Bıktı

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir