LeBron James, Lakers’ın NBA Kupasını Kazanmasına Tepki Verdi

LeBron James, Lakers’ın NBA Kupasını Kazanmasına Tepki Verdi

LeBron James, herhangi bir geçmişi olmayan yeni bir turnuva olmasına rağmen, en başından beri NBA Kupası’nı kazanmaya gerçekten kararlı olduğunu gösterdi.

Bu gece, şampiyonluk maçında Lakers’ın Pacers’ı 123-109 yenmesi ve bu süreçte James’in turnuva MVP ödülünü kazanmasıyla hedefine ulaştı.

Maçı 24 sayı, 11 ribaund, 4 asist ve 2 top çalmayla tamamlayan James, “Biz tarih yazdık, ne zaman tarihin doğru tarafında olursanız, onu alırsınız” dedi.

Bu gece James’ten daha etkileyici olan tek oyuncu, 41 sayı, 20 ribaund, 5 asist ve 4 blokla galibiyeti getiren başrol oyuncusu Anthony Davis’ti.

James’in de bu konuda bazı düşünceleri vardı ve Davis’in “Shaq benzeri bir performans” sergilediğini ve kendisi ve kariyeri için “her şey” anlamına geldiğini söyledi.

“Demek istediğim, özellikle kariyerimin ilerleyen aşamalarında, genç, aç, alfa bir erkeği sahaya çıkarıp sadece yaptığı şeyleri yaptırabilmek bana kesinlikle sadece izlemekle kalmayıp, büyümeye devam ettikçe, aynı zamanda kariyerinde büyümeye devam ederken ona ilham vermeye de çalışabildi ve bunun tersi de geçerli.

“Birlikte sahada olduğumuzda sağlıklı olduğumuzu, neler yapabileceğimizi bildiğimizi hissediyorum. Birlikte çok fazla oyun oynadık. Birlikte çok fazla an paylaştık, birbirimizi hayal kırıklığına uğratmayacak kadar çok büyük anlarda birlikte oynadık.”

NBA Sezon İçi Turnuvası’nın artık bitmesi ve tozlanmasının ardından Lakers, Salı günü Dallas Mavericks ile karşılaşacakları karşılaşmayla normal sezona devam edecek.

DAHA FAZLA OKUYUN: NBA Dünyası, LeBron James ve Lakers’ın Sezon İçi Turnuvayı Kazanmasına Tepki Verdi

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir