Shaq, Kobe ile Hiçbir Zaman Kavgası Olmadığını Söyledi

Shaq, Kobe ile Hiçbir Zaman Kavgası Olmadığını Söyledi

Shaq, kendisi ile Kobe arasında bir husumet olduğunu reddediyor.

Tabii ki, dışarıdan bakıldığında kesinlikle öyle görünüyordu, ancak büyük adam durumun böyle olduğunu reddediyor.

“Hepinizin anlaması gereken şey, hiçbir zaman bir kan davası olmadı” Shaq The Big Podcast’te şunları söyledi:. “Yalnızca bir patron ve bir patron olduğunu anlamalısınız ve çoğu zaman, bilirsiniz, sizin için çalışan insanlar var, işler böyle gitmez.

“Ancak saygının her zaman orada olması gerekiyor. Aynı fikirde değiliz ama bu bir kan davası değil, sadece bir kan davası gibi görünüyor. Çünkü bunu gerçekçi tutacağım, iki katına çıktığımda aradığım ilk adam o. İki katına çıktığında aradığı ilk adam benim. Şu olmalısın, şu olmalısın diyen dışarıdan (insanlardan) nefret ediyorum. Hayır yapmıyorsun. Hayır yapmıyorsun. Bütün bunlara ihtiyacın yok.”

Buna kan davası demek isteseniz de istemeseniz de, Kobe ile Shaq arasındaki gerilim 2000’li yılların başında zirveye ulaşmıştı.

Aralarındaki çatışma, egoların çatışması, rekabet gerilimi, kişilik ve iş ahlakı farklılıkları nedeniyle körükleniyordu.

Şiddetli azmi ve kararlılığıyla tanınan Kobe, antrenman ve kondisyon konusunda daha rahat bir yaklaşıma sahip olan Shaq ile çatıştı.

Farklılıkları kamuoyunda tartışmalara ve medya aracılığıyla birbirlerine yöneltilen eleştirilere yol açtı; Kobe, Shaq’ın çalışma ahlakını ve oyuna olan bağlılığını sorgularken, Shaq da Kobe’yi sahada bencil olmakla eleştirdi.

Ancak ilerleyen yıllarda her iki adam da düzeltmeler yaptı ve Shaq’ın uzun süredir Kobe hakkında söyleyecek sadece iyi şeyleri vardı.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir