İçeriden Biri Joel Embiid’in Noel Günü Dumanından Kaçtığını İddia Ediyor

İçeriden Biri Joel Embiid’in Noel Günü Dumanından Kaçtığını İddia Ediyor

Joel Embiid, en iyi zamanlarda sigaradan kaçmasıyla tanınıyor, ancak bir spor radyosu sunucusu, onun Noel Günü’nde oynamaktan kaçınmak için büyük çaba harcadığına inanıyor.

Son MVP, Miami’nin Kaseya Center’da 76ers’la oynayacağı Noel gününde ayak bileği sakatlığı nedeniyle sahaya çıkmayacak.

Cuma gecesi Raptors’a karşı kazandığı galibiyette, ilk çeyrekte bir şutu engellemeye çalışırken garip bir şekilde yere düştükten sonra sakatlandı.

Philadelphia merkezli tartışmalı spor radyosu sunucusu Howard Eskin, Embiid’in asla Miami’ye gitmek istemediğini ve ayak bileği burkulmasını mükemmel bir bahane olarak kullandığını öne sürdü.

“Joel Embiid’in Miami’de #Sixers Noel gecesi maçında sakatlık olarak bildirilen bir durum nedeniyle dışında olması ilginç.” Eskin X’te şunları söyledi:. “Bir hafta önce bana, Noel sabahı evde olabilmesi için takım yetkililerinden maç günü uçarak (takım Noel Arifesinden ayrıldı) uçması için özel bir uçak almalarını söylediği/istediği söylendi. Cuma gecesi maçının ilk çeyreğinde düştü ama oyunun tamamını oynadı. Embiid hiçbir zaman Noel’de Miami’ye gitmek istemedi. Hiç gitmemenin yolunu buldum. Mutlu Noeller.”

Eskin’in ifadesine göre Embiid ayak bileğinden sakatlandıktan sonra maçın geri kalanında oynadı ve geceyi 31 sayı ve 10 ribauntla tamamladı.

Sakatlığın videosu kesinlikle Embiid’in ayak bileğini yuvarladığını gösteriyor ancak Eskin’in ilginç bir önerisi var.

Spor sunucusunun gönderisi pek çok Sixers hayranının hoşuna gitmedi ve bir kullanıcı şöyle yorum yaptı: “Kendi şehrinden nefret ederek koca bir kariyeri nasıl yarattığın çok çılgınca”.

Bir başka kullanıcı ise, “Howard her zamanki gibi uydurma Embiid iftirasıyla karşınızda. Muhtemelen Eagles’ın sezonu boğmaya çalışması konusunda daha fazla endişelenmeliyiz.”

Eskin bu soruya şu cevabı verdi: “Liderler takımlarını yalnız bırakmazlar. Maalesef Embiid bir lider değil.”

Her iki durumda da 76ers, Noel Günü’nde Heat’e karşı ana sayı atan oyuncusundan yoksun kalacak ve bu oyuncu muhtemelen tam güçte bir takıma sahip olacak.

DAHA FAZLA OKUYUN: D’Angelo Russell, Darvin Ham’ın Yedeklenmesine Yanıt Verdi

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir