Ben Simmons Kariyerinin ‘En Sinir bozucu Noktasında’

Ben Simmons Kariyerinin ‘En Sinir bozucu Noktasında’

Ben Simmons'ı hayal kırıklığına uğrattı

Nets forveti Ben Simmons, neredeyse iki aydır kendisini yedekleyen belindeki sinir sıkışmasının kariyerinin en sinir bozucu noktasına geldiğini söylüyor.

“Bu muhtemelen kariyerimdeki en sinir bozucu noktalardan biri çünkü takımımın kazanmasına ve rekabet etmesine yardımcı olmak için orada olmak istiyorum.” gazetecilere söyledi Nets-Nuggets maçı öncesi. “Fakat günün sonunda bu sporun bir parçası olan şeylerden biri. Her oyun vaat edilmez. Yaralanmalar oluyor. Ne yazık ki oluyor. Bu yüzden benim için önemli olan şu anda yapabileceklerime odaklanmak ve sahaya geri dönüp katkıda bulunmak için elimden geleni yapmak.”

Sırt ve diz sakatlığıyla aylarca süren mücadelenin ardından Simmons nihayet sahaya çıktı ve 6 Kasım’da Bucks’a karşı sinir yaralanması meydana gelene kadar olumlu katkıda bulundu; bu, 2022-23 sezonunu erken bitiren olaydı.

Üç kez All-Star seçilen oyuncu, o günden bu yana Brooklyn’de üst üste 21 maç kaçırdı.

Muhabirlerin dönüş için bir zaman çizelgesi sorulduğunda Simmons kesin bir şey sunamadı ancak sırt yaralanmalarının basit ayak bileği burkulması veya diğer kemik yaralanmalarından çok daha karmaşık olduğunu belirtti.

Simmons, belirli bir dönüş tarihi konusunda “Hiçbir beklentim yok” dedi. “Her gün gelip çalışıyorum. Sanırım bu tür yaralanmalara sahip olmanın özelliklerinden biri de bu. Kesin tarih ya da her ne ise ona çok fazla baskı uygulamamam gerektiğini biliyordum. Daha iyi olmaya devam edin ve oynayabileceğiniz bir noktaya gelin.”

27 yaşındaki oyuncu, son sakatlığından önce 52.8 şut ortalamaları ile 6.5 sayı, 10.8 ribaund ve 6.7 asist ortalamaları yakalıyordu.

DAHA FAZLA OKUYUN: Kevin Durant’in Mike Brown’a NSFW Mesajı

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir