Carmelo Anthony’nin Damian Lillard’a Portland’dan Ayrılırken NSFW Mesajı

Carmelo Anthony’nin Damian Lillard’a Portland’dan Ayrılırken NSFW Mesajı

Carmelo Anthony, eski Blazers takım arkadaşı Damian Lillard’a, Dame takas edilmeden önce Portland’dan ayrılması konusunda ne söylediğini açıkladı.

Yaz boyunca Bucks, Lillard’ı netleştirerek en büyük takası gerçekleştirdi.

NBA dünyası sarsıldı, ama Dame sonunda Portland’dan ayrıldığı için değil, Milwaukee’nin yedi kez All-Star’ı kazanmak için kara bir at olduğu için.

Melo, Lillard’la iki sezon boyunca (2019-21) Trail Blazers’ta forma giydi ve kısa süre önce, gişe rekorları kıran takas gerçekleşmeden önce Lillard’a söylediklerini açıkladı.

Anthony “Konuştuk” dedi. Brooklyn’de akşam 7’de dijital ses dosyası. “Dame’e diyordum ki, dostum defol buradan [Portland]. Portland’a bir darbe gibi değildi ama şuydu: ‘Şampiyon, sen de benim Denver’da bulunduğum durumdasın. Sadakatimiz bizi öldürecek Bizi öldürecek!’ Karar vermek için neyi görmemiz veya bilmemiz gerekiyor? Bana göre, tamam gideceğim demek için dibe vurmaları gerekiyordu… Ben de Dame’e bunu söyledim ve sonunda o, ‘Sadakatim Portland’da damgalandı’ dedi. Portland’a bir Dame heykeli koysalar iyi olur. O kadar derin bir bağlantı ki. Ama ona ‘Gitmelisin’ diyorum çünkü ne olacağını biliyordum.”

Melo, Lillard’a “anlatı değişmeden” ve taraftarlar ona karşı çıkmadan önce Portland’ı terk etmesini söylediğini açıkladı.

Bu sezona kadar Lillard, 11 yıllık kariyerinin tamamını Trail Blazers’ta oynamış, ardından tecrübeli bir Bucks takımına takas edilmişti.

Giannis Antetokounmpo, Khris Middleton ve Brook Lopez gibi isimler arasında başarılı görünüyor ve Salı günü sezonun en iyi maçlarından birini çıkardı.

33 yaşındaki oyuncu, 14-22’lik şutlarla 40 sayı, 4 ribaund ve 3 asistle oynadı.

Ayrıca 20.000 kariyer puanı da kaydetti; bu, tarihte yalnızca 51 NBA oyuncusunun başarabildiği bir başarı.

DEVAMINI OKU: LeBron James, Lakers’ın Mücadelelerini Açıkladı

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir