Steve Kerr, Shaq’ın Cesur Steph Curry Yaklaşımına Yanıt Verdi

Steve Kerr, Shaq’ın Cesur Steph Curry Yaklaşımına Yanıt Verdi

Warriors yıldızı Steph Curry’nin tüm zamanların en iyileri listesinde nereye ait olduğu konusundaki tartışma, Shaquille O’Neal sayesinde yeniden alevlendi.

Steph, Salı günü Warriors’ın Boston’a karşı aldığı 132-126 uzatma galibiyetinde Steph’e bir şeyler yaptıktan sonra Shaq, Dubs taraftarlarının dilini sallayan bir soru sordu.

“Merak ediyorum… Demiyorum, sadece merak ediyorum çünkü o, tüm kariyeri boyunca sürekli olarak en iyi şutör oldu. Merak ediyorum, onu tüm zamanların en iyi oyuncusu olarak göstermenin zamanı geldi mi?” O’Neal, Golden State’in galibiyetini sordu NBA’in içinde.

Shaq, analist arkadaşları tarafından anında geri çevrildi ve Kenny Smith, Shaq’a Steph’i tüm zamanların en iyileri listesinde kendisinin önüne koyup koymayacağını sordu.

“Evet. Çok daha iyi. Evet, elbette,” dedi O’Neal. “Bu yüzden o benim favori oyuncum. 20 yıl oynadım, ondan 20 yıl önce de izledim. Onun gibi bir adamı hiç görmemiştim. Bunu istikrarlı bir şekilde yapıyor ve şampiyonlukları var. Onu hiçbir yere koymuyorum, tüm gevezeliklere rağmen onu sohbete dahil etmenin zamanı geldi mi diyorum? Taraftarlara soruyorum, onu şimdiye kadarki en iyi oyunculardan biri olarak tartışmaya sokmanın zamanı geldi mi?”

Doğal olarak Warriors başantrenörü Steve Kerr’e Shaq’ın yorumları soruldu ve ilginç bir cevap verdi.

“Bunu sevdim. Bence tartışma, belki de tartışma bile değil, o tüm zamanların en yetenekli oyuncusu mu?” Kerr şunları söyledi: 95.7 Oyun. “Kimin en iyi olduğuna, kimin en yetenekli olduğuna bakmanın birçok farklı yolu var. Boyutu, uzunluğu ve atletizmi, içeride gol atmayı, dışarıda gol atmayı vb. hesaba katabilirsiniz.

“Steph’e şimdiye kadar gördüğüm en yetenekli basketbol oyuncusu olarak bakıyorum. Şut ve top hakimiyeti, uzaktan şut çekme yeteneği, koridorlarda bitiricilik, ritim, akıcılık açısından şimdiye kadar kimse olmadı. Top konusunda Steph Curry kadar yetenekli birini hiç görmedim.”

DEVAMINI OKU: Steve Kerr, Jordan Poole’un Ayrılışıyla İlgili Gerçek Duygularını Açıkladı

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir