Rajon Rondo 2011 Finalleri Sakatlığının Kaza Olmadığını Söyledi

Rajon Rondo 2011 Finalleri Sakatlığının Kaza Olmadığını Söyledi

Rajon Rondo, Heat ve Celtics arasındaki 2011 Final serisi hakkında, özellikle de Dwyane Wade ile yaşananlar hakkında dürüstçe konuştu.

Rondo, Doğu Konferansı Finalleri’nin 3. maçının üçüncü çeyreğinde Wade ile çarpışıp düştükten sonra dirseğine dolanarak dirseğinden sakatlandı.

Rondo, “O oyun, bir nevi garip bir kazaydı” dedi. Kirişlerden Görünüm – Boston Celtics ile Perde Arkası dijital ses dosyası. “Ondan sonra takım arkadaşıydık, yani ortada bir kötü niyet yok, ama bence o bunu bilerek bozdu. Ya da denedim.

Eski Celtics guardı, Wade’in basketbol oynadığını hiç düşünmediğini açıkladı.

Rondo, “Oyun oynuyordu, topla oynuyordu ya da topla oynamaya çalıştı ama sonunda dirseğimin üzerinde oyun yaptı” dedi.

Sakatlığın ardından konulan teşhis dirseğin yerinden çıkmasıydı ve olaydan sonra sahayı terk etmesine rağmen Rondo dördüncü turda geri döndü ve C’lerin Heat karşısında 97-81’lik galibiyet almasına yardımcı oldu.

Rondo, acıya rağmen oynamaya devam etme motivasyonunun ne olduğundan bahsetti.

“Adrenalin,” dedi Rondo. “Tıpkı diğer yaralanmalar gibi. Benim için bu bir zihniyetti. Soyunma odasına geri döndüğümde bana oynamamam gerektiğini söylemeye çalışıyorlar. ‘Gitmem lazım’ diyorum. Daha sonra döneceğim, bunu birkaç hafta sonra çözebiliriz.’”

İnanılmaz bir şekilde, Rondo 4. maçta 38 dakika ve Finalde de 30 dakika oynadı, ancak bu, Miami ekibinin Boston’da hızla ilerlemesini durdurmaya yetmedi.

Rondo, takımda geçirdiği dokuz sezon boyunca C tarihinin en iyi oyun kurucularından biri olarak kendini kanıtladı ve 2007-08 sezonunda şampiyonluk kazandı.

Guard, Boston’da geçirdiği süre boyunca dört All-Star takımına girmişti ve birçok kez play-off’lara kalmalarının büyük bir nedeniydi.

DEVAMINI OKU: Bam Adebayo’nun Lakers’ın Balon Şampiyonasına Kabulü

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir