2024 Dünya ParaVolley Ödülleri için adaylıklar başladı

2024 Dünya ParaVolley Ödülleri için adaylıklar başladı

Dünya ParaVolley Ödülleri Adaylıkları

2019’dan bu yana Ödül Komitesinin çalışmaları, Yönetim Kurulu tarafından her yıl 24’ünde dağıtılan Takdir, Üstün Başarı, Üstün Hizmet ve Onursal Yaşam Üyeliği Ödülleri dahil olmak üzere 350’den fazla ödülle sonuçlandı.o Nisan, Uluslararası Dünya ParaVolley Günü.

Komitenin 2024 Uluslararası Dünya ParaVolley Günü hedefi, ekteki WPV Ödül Programı Dokümanı’nda belirtilen kriterleri karşılayan, henüz Ödül almamış veya daha yüksek bir ödüle layık olan kişilerin Kurul tarafından tanınmasını sağlamaktır. daha önce alınmış. Plaj Ödülleri de uygun zaman ve yerde dikkate alınacaktır.

Ölümünden sonra verilen ödüller de dahil olmak üzere daha önce ödül alan kişilerin tümü World ParaVolley web sitesinde tanınmaktadır. Birden fazla kategoride katkıda bulunmuşlarsa profillerinin birden fazla yayınlanabileceğini ancak yalnızca bir özetleyici sertifika verileceğini unutmamak önemlidir.

Geçmiş ve şimdiki Uluslararası Üye Federasyonların bir rol oynaması bekleniyor. ana rol adaylık sürecinde. Ayrıca WPV Yönetim Kurulu üyelerinin, Departman Direktörlerinin, Bölgelerin, Komisyonların ve Komitelerin adaylıkları da davet edilir. Antrenörler gibi diğer kişilerin adaylıkları da değerlendirilecektir.

Özellikle Federasyonlar ve diğer organlar söz konusu olduğunda, ödüllerin Ulusal Federasyon ödülleri değil, Dünya ParaVolley’in Uluslararası Federasyon Ödülleri olduğunu kabul etmek önemlidir. Kriterleri karşılayan herkesin aday gösterilmesi gerekiyor. Hangi adayların onay için WPV Kuruluna sunulacağına karar vermek, Ulusal Federasyonların veya diğer kuruluşların değil, WPV Ödül Komitesinin görevidir. Uluslararası düzeyde kriterleri karşılayan her birey, ödüle layık görülme hakkına sahiptir.

Halihazırda atanmış yetkililerin, uzun yıllardır bu olaya dahil olan kişiler hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmayabileceği anlaşılmaktadır; bu nedenle, bireyleri tespit etmek, profiller edinmek ve her iki BÖLÜM A’nın tümünü sağlamak için en iyi konumda olan kişileri aramanızı tavsiye ediyoruz. Adaylık formunun ve B’sinin doğru olduğundan ve gerektiği gibi doldurulduğundan emin olun.

Bu adaylıklar World ParaVolley hizmetinin herhangi bir alanından gelebilir: Uluslararası seviyeOyun, Antrenörlük, Hakemlik, Sınıflandırma, Anti-Doping, Tıbbi, Teknik, Yönetim, Yönetişim, Medya, Sponsor, Araştırma veya Etkinlik Organizasyonu dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere.

Not – Ölümden sonra adaylık sunulurken mümkün olduğunca fazla geçmiş elde etmek için her türlü çaba gösterilmelidir; eğer sınırlı bilgi varsa, adaylık sürecinin tamamlanması Ödül Komitesinin takdirindedir.

Aday gösterilen tüm kişiler için bir profil, fotoğraf ve en az bir destekleyici beyanın sunulması gerekmektedir. Lütfen ekteki Yönergelere uyulduğundan emin olun. Kılavuzlar, bireylerin profillerini tamamlamalarına ve gereklilikleri karşılayan bir fotoğraf sunmalarına olanak sağlamak amacıyla serbestçe dağıtılabilir. Bireyler, faaliyetleri hakkında en iyi bilgiye sahip olduklarından, profillerini doğrudan potansiyel aday(lar)ına göndermeleri şiddetle teşvik edilir.

Ödül Komitesi, mümkün olan en kısa sürede fotoğraflı profilleri almaktan memnuniyet duyacaktır.

Gönder:[email protected]

Belgeler:

2024 Ödülleri Adaylık Formu (Word)

2024 Hayat Üyeliği Adaylık Formu (Word)

WPV Ödülleri Sistem Açıklaması (PDF)

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir