Kevin Durant, Woj Raporunun Etkilerini Ele Aldı

Kevin Durant, Woj Raporunun Etkilerini Ele Aldı

Kevin Durant, bir olayın ardından yaşanan serpintiyi ele aldı rapor ESPN’den Adrian Wojnarowski’den.

Bu haftanın başında Wojnarowski, NBA Countdown’a katıldı ve Phoenix Suns organizasyonundaki insanların Kevin Durant’in takıma karşı duyduğu hayal kırıklığını hissedebildiğini bildirdi.

Woj, Durant’in hayal kırıklığının Bradley Beal’in sağlıklı kalamamasından ve takımın yetersiz yardımcı oyuncu kadrosundan kaynaklandığını söyledi.

Durant o zamandan beri konuyu değerlendirdi ve hikayenin kendi başına bir hayat kazanmasından pek de heyecanlanmadığını açıkça ortaya koydu.

Durant, Instagram’daki bir hayranına yanıt olarak, “Woj, başka birisinin benim hayal kırıklığına uğradığımı ‘hissettiğini’ ve bunun zihinsel olarak kontrol edilmeme neden olduğunu söyledi” dedi. “Bu çılgınlık, bu insanlar açıkça benim adıma yalan söyleyebilir ve bir şeyler uydurabilir ve siz de buna inanacaksınız ama takım arkadaşlarım ve koçlarım benim bir takım arkadaşı olarak nasıl olduğum hakkında konuştuğunda, bunu görmezden geliyorsunuz hahaha.”

Durant’in de orijinal rapordan rahatsız olup olmadığından emin olmak zor ancak raporun başkaları tarafından sözde daha büyük bir şeye dönüştürülmesinden açıkça memnun değil.

Durant’in Noel Günü Dallas’a karşı gösterdiği 16 sayılık performansında en iyi performansını göstermediğini söylemek gerekir, ancak istatistiksel olarak bu sezon genel olarak hala olağanüstü durumda ve maç başına 30,3 sayı, 6,2 ribaund ve 5,5 asist ortalamaları yakaladı.

Bu, Durant’in kariyerindeki ikinci en yüksek skorlu notu ve on yıl önce Thunder’da geçirdiği 2013-14 sezonundan bu yana en yüksek skorlu sezonu oldu.

Ancak yine de Phoenix’te bir şeyler yolunda gitmiyor. Oyuncular bunu acı bir şekilde açıkça ortaya koydular. korkunç vücut dili Ve birbirleri arasında cıvıl cıvıl.

Tüm işaretler, işlerin Suns’la uyumlu olmaktan uzak olduğunu ve şampiyonluk için mücadele edecek konuma gelmeden önce çözmeleri gereken çok şey olduğunu gösteriyor.

DAHA FAZLA OKUYUN: Kevin Durant, Mike Brown’a NSFW Mesajını İletti

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir