Paolo Banchero, Orlando’nun Üç Sayılık Atışlarına Sihri Getiriyor

Paolo Banchero, Orlando’nun Üç Sayılık Atışlarına Sihri Getiriyor

Magic son 12 yılın en iyi başlangıcını yapıyor ve Paolo Banchero’nun üç sayılık atışları gözden uzak bir şekilde gelişti.

Orlando takımının geri kalanı üçlük konusunda pek başarılı değil ama Banchero yayın gerisinden çok etkileyiciydi.

Yılın Çaylağı üçlük atarak Çarşamba gecesi şampiyon Nuggets’a karşı alınan 124-119’luk galibiyette liderliği ele geçirdi.

Banchero, “Her zaman iyi bir atıcı oldum, bu yüzden sadece buna inanıyorum ve sonra da doğru olanları, ritim içinde olanları, iyi hissettirenleri alıyorum” dedi. aracılığıyla Orlando Nöbetçisi. Ve onları aldığımda, güvenle çekim yapıyorum. Tereddüt yok. Attığım her şutun içeri girdiğini düşünüyorum. Yani zihniyet bu ve ben de iyi şut çekiyorum.”

Geçen sezon Banchero şehir merkezinden yüzde 30’un altında şut attığı için şutunun büyük ölçüde geliştiğini inkar etmek mümkün değil.

2023-24 sezonunda şu ana kadar oynadığı 15 maçta bu oran yüzde 45,5’e çıktı ve bu da onu ligde 15. sıraya yerleştirdi.

“Bu benim için her zaman bir öncelik olmuştur Banchero söylenmiş NBA.com.“Şutumu daha iyi yapıyorum. Daha tutarlı. Yaz boyunca çok çalışın. Bununla ilgili de çok fazla film izledim, çaylaklık yılım boyunca daha iyi atışlarımdan bazılarını ve ardından bazı düşüşlerimi izledim ve şöyle düşündüm: “Bunun farklı olduğunu ne fark ettim? Neyi ayarlayabilirim?”

Magic, 24 yaş ve altı dokuz oyuncuyla NBA’in en genç takımlarından biri ve Banchero, geçen sezona kıyasla bu sezona gelen fark yaratan oyuncuyu belirledi.

Banchero, “Herkesin ciddiyet ve bağlılık düzeyini yükselttiğini düşünüyorum” dedi. “Geçen yıl böyle olmadığını söylemiyorum ama bence herkesin geri dönmesi ve sağlıklı olması, play-off’larda olmak ve Doğu’da rekabet etmek için biraz motivasyona sahip olduğunu düşünüyorum. Artan aciliyet duygusunu hissedebilirsiniz. Şu ana kadar her şey yolundaydı ve mücadele ediyorduk. Açıkçası temizlememiz gereken bazı şeyler var ama sanırım her gün bu çabayı gösterdik.”

DEVAMINI OKU: LeBron James, Luka Doncic’e En Büyük İltifatı Ödedi

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir