Warriors Hall of Famer, CP3’ün Çıkarılması İçin Scott Foster’ı Çağırdı

Warriors Hall of Famer, CP3’ün Çıkarılması İçin Scott Foster’ı Çağırdı

Hall of Fame guardı Chris Mullin, Scott Foster’ın Chris Paul’u Çarşamba günkü Suns-Warriors maçından çıkarma kararından memnun değildi.

Mullin, “Lig ofisi, tıpkı oyuncuların davranışlarını incelediği gibi, bunu da gözden geçirmeli ve bazı önlemler alınmalı” dedi. NBC Sports Bay Area maç sonrası şovuFoster’ın Paul’e art arda verdiği teknik faullerle konuşuyor.

Mullin, Foster’ın bir NBA hakemi olarak dürüstlüğünü sorgulamaya devam etti.

Mullin, “Genel kamuoyunun Chris Paul ve Scott Foster ile bir anlaşmazlık olduğunu bilmesi ilk sorundur” diye açıkladı. “Bu kamuoyunun bilgisi, değil mi? Yani orada bir tarih var. Ah, evet, Chris Paul muhtemelen bunu hak etmişti [first] teknik faul. Belki bir şey söylemiştir. O hak etmedi [two technical fouls].

“Kuyu, [Paul’s] hüsrana uğramış. Evet, bir hakem olarak bunu anlamalısınız. Tıpkı bir oyuncunun rakibinin hüsrana uğrayabileceğini anlaması gibi, oyuncuya biraz ara verirsiniz. Bu yüzden bunun profesyonelce olmadığını düşündüm. Kişisel gündemi buna engel oldu.”

İkilinin uzun ve hararetli bir geçmişi var ve maçın ardından Paul, kendisi ile Foster arasındaki ilişkinin kişisel olduğunu açıkladı.

Paul’un eski Suns takım arkadaşı Kevin Durant da bu çılgın olay hakkında konuştu.

Durant, Phoenix’in Warriors’ı 123-115 yenmesinin ardından gazetecilere şunları söyledi: “Geleceğini tahmin etmemiştim ama baktım ve biraz daha uzun süre konuşuyorlardı.” “Bunun sıcak bir alışveriş olmadığını hissettim.”

Foster’ın Paul’e faul yaptığını söylediği kişi Durant’tı, o zaman işler kızışmaya başladı.

“Birkaç dakika daha konuştuklarını gördükten sonra farklı bir şey bildiğimi anladım. Neler olduğunu duyamadım ama üç ya da dört teknik faulden oluşan çılgınca bir diziydi ve Chris oyundan atılmıştı. Onun ve Scott’ın geçmişini biliyorsunuz, devrenin sonu kesinlikle tuhaftı ama bundan puan aldığımıza sevindim.”

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir