Andre Iguodala, Steph Curry’nin Saygısızlığı İçin SGA’ya Çağrıda Bulundu

Andre Iguodala, Steph Curry’nin Saygısızlığı İçin SGA’ya Çağrıda Bulundu

Oklahoma City Thunder guardı Shai Gilgeous-Alexander, Warriors’ın Thunder’a karşı iki yenilgisinin ardından Steph Curry’ye hakaret etti ve Warriors efsanesi Andre Iguodala genç yıldıza uyarıda bulundu.

SGA, birkaç gün önce, son iki eşleşmesi sırasında Curry’yi pişirirken çekilmiş bir dizi video ve fotoğrafın yer aldığı bir Instagram gönderisi yayınladı.

Iguodala SGA

Ayrıca gönderiye bazı uygun fotoğraflar ve rastgele şeyler serpiştirilmişti, ancak dört kez şampiyon olan kişiye saygısızlık ettiği inkar edilemez.

Şöyle yazdı: “Körfezde e-40 gibi hissediyordum, bu yüzden salak salak gitmek zorunda kaldım.”

Gönderi, yakın zamanda emekli olan Warriors yıldızı Andre Iguodala’nın dikkatini çekti ve SGA’yı, halka açık bir şekilde Steph’e seslendiği için pişman olabileceği konusunda uyardı.

Iguodala, “Aptallaştığım için kendimi E40 gibi hissettim” diye paylaşım yaptı ve tüm klipleri elindeydi” dedi. İleriyi Göster dijital ses dosyası. “Rekabetçi ruhu seviyorum ama uyuyan devi uyandırmış olabilir.”

Gilgeous-Alexander, Cumartesi günkü 130-123 uzatma galibiyetinde Curry ve Dubs’a 40 sayı düşürdü, ancak Curry yine de yarışmada 25 sayı ve 7 asist almayı başardı.

Thunder’ın şimdilik kesinlikle üstünlüğü var ama Iguodala, Curry’nin SGA’nın sahadaki eleştirilerine yanıt vereceğini düşünüyor.

“Warriors’ın önümüzdeki beş maçını görmekle ilgileniyorum. Buna çok dikkat edeceğim” dedi Iguodala.

Curry kesinlikle Golden State’in altı maçlık mağlubiyet serisinden çıkmasına yardım eden ana itici güçtü.

Kaybeden bir zihniyetin “soyunma odasında kötü koku” yaratmasını istemediğinden bahsederken kendi tarafını da belirtmişti.

Warriors, bu ayın başında Rudy Gobert’i boyunduruk altına alan Draymond Green’in cezası nedeniyle üç maç daha forma giyemeyecek.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir