NBA Insider, Lakers’ın Soyunma Odasındaki ‘Derinleşen Bağlantısızlık’ı Detaylandırıyor

NBA Insider, Lakers’ın Soyunma Odasındaki ‘Derinleşen Bağlantısızlık’ı Detaylandırıyor

Lakers’ın sıkıntıları, Çarşamba gecesi Heat’e karşı alınan bir başka hayal kırıklığı yaratan mağlubiyetin ardından dinmiyor ve NBA’den iki isim soyunma odasında olup bitenlere ışık tuttu.

“Los Angeles Lakers, 12 maçtaki dokuzuncu mağlubiyetinin ardından sezonda yeni bir dibe vurdu ve hem organizasyonun içinden hem de dışından sezonun gidişatına ilişkin endişeleri artırdı.” Shams Charania ve Jovan Buha yazdı.

“Durum hakkında doğrudan bilgisi olan altı kaynak, Darvin Ham ile Lakers soyunma odası arasında şu anda derinleşen bir kopukluk olduğunu söylüyor ve başantrenörün durumu hakkında soru işaretleri yaratıyor. İnsanlar konu hakkında özgürce konuşabilmek için The Athletic ile anonimlik koşuluyla konuştu. Bu kaynaklar, teknik direktör ile takım arasındaki kopukluğun, son zamanlarda Ham’in aşırı rotasyonu ve başlangıç ​​dizilişi ayarlamalarından kaynaklandığını ve bu durumun kadrodaki birçok oyuncu için dalgalanan bir ritime yol açtığını açıkladı.”

Los Angeles’ın Miami’ye karşı aldığı 110-96’lık mağlubiyetin ardından LeBron James sessizce üstünü değiştirdi ve nadiren de olsa medyaya konuşmadan soyunma odasından ayrıldı.

Bu yenilgi, takımın ruh halinin “berbat” olduğunu söyleyen gardiyan Austin Reaves dahil herkesin hayatını mahvetti.

Reaves, “Kaybediyoruz” dedi. “Ne zaman kaybedersen, havanın kapanması gerekir, biliyorsun değil mi? Eğer içeri girersem [the locker room] ve yaşadığımız zorlu süreçten sonra ortam bozulmamış olsaydı, o zaman endişelenirdim. Gerçekten bu kadar. Biliyorsunuz, oynadığımız oyundan memnun olmamızı beklemiyorum. Yani bunu çözene kadar havanın kapalı olması gerekiyor. Maçları kazanmamız lazım.”

Yükselen yıldız, serideki herkesin iyi geçindiğini açıklamaya devam etti.

“Ve sorunuza geri dönecek olursak, havanın kapalı olduğunu söylediğimde, birbirimizden hoşlanmadığımız anlamına gelmiyor. Kaybediyoruz,” dedi Reaves. “Öfkeli olmalıyız. Maçlardan sonra oynadığımız oyundan dolayı mutlu olmamalıyız. Ama birbirimizden hoşlanmamamız konusunda bu kadar yanılgıya düşmek istemiyorum. Soyunma odasındaki herkes birbiriyle anlaşıyor. Kaybetmenin yarattığı hayal kırıklığı bir veya iki gün sonra etkisini yitirdiğinde, havanın kaybolması söz konusu değildir. Ortam birbirinin etrafında olmak güzel.”

Oyuncuların Ham’ın ani değişikliklerinden hoşnutsuz oldukları yönündeki birçok rapora rağmen, baş antrenör, takımın sahadaki bağlantı eksikliğinin nedeni olarak oyuncuların mevcut olmamasını göstermeye devam ediyor.

“Bence çoklu [rotation players] Ham gazetecilere verdiği demeçte, büyük köpeklerinizden birini kaybetmenizden daha etkili olursa, onlar olmadan nasıl başa çıkacağınızı öğreneceksiniz, dedi. “Ve kilit rotasyon oyuncularınız olduğunda bu adam üç veya dört tanesini kaçırıyor. Bu adam üç dört tane kaçırıyor. Ve bunlar birbiri ardına gerçekleşiyor, işi zorlaştıran da bu.”

DAHA FAZLA OKUYUN: NBA Insider, Draymond Green Hakkında Önemli Güncelleme Verdi

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir