İran, Paris 2024 antrenman kampı kadrosunu açıkladı

İran, Paris 2024 antrenman kampı kadrosunu açıkladı

Dünya ve Paralimpik şampiyonları Paris 2024 Paralimpik Oyunları hazırlıklarına başlarken 17 oyuncu İran tarafından bir eğitim kampına çağrıldı.

Baş antrenör Hadi Rezaei, Sadegh Bigdeli, Hamidreza Abbasi, Mehdi Babadi, Alireza Poursemnani, Majid Lashgari, Ramezan Salehi, Morteza Mehrzad, Hossein Golestani, Mohammad Nemati, Jamal Nazar, Ghasem Eslami, Masoud Emami, Meisam Alipour, Meisam Hajbabaei, Isa Zirahi’yi seçti. , Hossein Farzaneh ve Davoud Alipourian, 5-12 Ocak tarihleri ​​arasında İran’ın başkenti Tahran’da gerçekleştirilecek eğitim kampına katılacak.


Yardımcı antrenör Hadi Rezaei’ye milli antrenörler Jalil Imeri, Amin Asghari, Hasan Mohammadi ve güç ve kondisyon antrenörü Hadi Sajedinia eşlik ediyor.

Kamp, IR İran Engelliler Spor Federasyonu tarafından İran Ulusal Olimpiyat Komitesi (NPC) ortaklığıyla düzenleniyor.

Dünyanın 1 numarası İran, Rio 2016 ve Tokyo 2020’de altın madalya kazandıktan sonra Paris 2024’te altın hat-trick yapmayı hedefleyecek ve dört yılda bir elde ettiği başarıyı toplam sekiz altın madalyayla pekiştirecek.

İran, 2021’de Paralimpik altın madalyasını kazandığından bu yana, 2022’de Saraybosna’da düzenlenen Dünya ParaVolley Oturarak Voleybol Dünya Şampiyonasını kazandı ve ardından ParaVolley Asya Okyanusya Bölgesi Şampiyonası ve Asya Oyunlarında kıtasal altın madalya kazandı.

En son başarıları 2023 Dünya ParaVolley Oturarak Voleybol Dünya Kupası’nda finalde Afrika’nın güçlü takımı Mısır’ı yenerek elde edildi.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir