LeBron James, Stephen A. Smith’ten Seslendi

LeBron James, Stephen A. Smith’ten Seslendi

LeBron James, James’in Miami Heat’in 2011 Finalleri’ndeki yenilgisine ilişkin son yorumlarına karşı çıkan Stephen A. Smith tarafından çağrıldı.

Üzerinde konuşan Mind The Game podcast’iJames, ekibin olabileceği kadar iyi olmadığını çünkü öncelikle “minimum adamlardan” oluştuğunu ve “ücretsiz adam sayısını yeterince doldurmadığını” söyledi.

Bu yorumları o yılki Finalleri kaybetmenin bahanesi olarak yorumlayan Stephen A. sert bir yanıt verdi.

“LeBron James, bu tam bir saçmalık. Benimle dalga geçiyor olmalısın. Bunu kameralar çalışırken söylemediğini biliyorum. Bu saçmalık! Birinin söylemesi gerekiyor, o yüzden söyleyeceğim.”

Smith, James’in Miami’nin kadro yapısı konusunda haklı olduğunu ancak böyle bir noktaya değinerek Heat’in kaybetmesinin asıl sebebi olan kendi kötü performansını göz ardı ettiğini söyledi.

“Bu senin listenle ilgili değildi. Bu seninle ilgiliydi,” dedi Smith monologunun bir noktasında, bunların hepsini burada görebilirsiniz:

Smith, LeBron’un 2011 Finallerinde oldukça düşük performans gösterdiği konusunda haklı. Bu kadarı tartışılmaz.

James seri boyunca maç başına 17,8 sayı ortalaması yakaladı ve bu da sezon başına 26,7 sayı olan ortalamasından çok uzaktı.

Smith’in belirttiği gibi James 4. maçta özellikle kötüydü, 3-11 şutunda sadece 8 sayı ve dördüncü çeyrekte sıfır sayı ile bitirdi.

DEVAMINI OKU: LeBron James Antrenmandan Atılma Hikayesini Anlatıyor

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir