Hırvatistan, ABD ve Ukrayna erkekler elemelerinde ikinci günü domine ederek ikinci zaferlerini elde etti

Hırvatistan, ABD ve Ukrayna erkekler elemelerinde ikinci günü domine ederek ikinci zaferlerini elde etti

Perşembe günü Dali Uluslararası Olimpik Spor Merkezi’nde Delin Company tarafından sunulan 2024 WPV Oturarak Voleybol Erkekler Final Elemeleri’nde heyecan devam etti.

2. gün, takımların turnuvada iyi bir ivme yakalamak için kıyasıya mücadele ettiği sürükleyici karşılaşmalara sahne oldu.

İki Avrupa takımı (Polonya ve Hırvatistan) arasındaki heyecan verici karşılaşmada her ikisi de zafer uğruna her şeyini sahada bıraktı. Hırvatistan, Polonya’nın mücadelesine rağmen, beş setlik heyecan verici karşılaşmayı 3-2’lik skorla (22-25, 25-23, 25-18, 20-25, 15-11) kazandı.

Hırvatistan turnuvadaki ikinci galibiyetini kutlarken, Polonya her iki karşılaşmada da övgüye değer bir performans sergiledi.

Kanada, Japonya’ya karşı baskın bir gösteriyle ustalığını sergiledi ve düz setlerde ikna edici bir zafer kazandığını iddia etti. Üstün bir performansla turnuvanın ilk galibiyetini 3-0’lık skorla (25-23, 25-19, 25-10) elde ettiler ve açılış gününde ABD’ye kaybettikleri yenilgiden geri döndüler. Bu arada Japonya turnuvada ikinci yenilgisini aldı.

Heyecan verici bir başka maçta Irak ve ABD yoğun bir karşılaşmaya imza attılar ve önceki mağlubiyetten sonra toparlanma çabalarına rağmen ABD daha güçlü bir rakip olduğunu kanıtlayarak 3-1’lik skorla (25-21, 25-18, 27-29, 25-20) kazanır.

ABD takımı galibiyet serisini sürdürürken, Irak turnuvada üst üste ikinci yenilgisini aldı.

Ukrayna ile ev sahibi Çin arasında merakla beklenen karşılaşmada her iki takım da açılış gününden itibaren galibiyet serisini sürdürmeye çalıştı. Ancak sahaya hakim olan Avrupa takımı oldu ve 3-0’lık galibiyet elde etti (25-19, 25-20, 25-18).

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir