Doc Rivers Şimdiye Kadarki En Çılgın Bahaneyi Ürettiği İçin Kızartıldı

Doc Rivers Şimdiye Kadarki En Çılgın Bahaneyi Ürettiği İçin Kızartıldı

Doc Rivers’ın, takımının eksiklikleri için bahane üretme ve oyuncularını otobüsün altına atma konusunda geniş bir geçmişi var. Ancak Milwaukee Bucks’ın en son mağlubiyetinden sonra, takımın moralini bozarak işleri yeni bir seviyeye taşıdı. seyahat ekibi otobüsün altında.

“Aslında arkama yaslanıp her şeyi izliyordum” Nehirler dedi. “Sadece oyuncularımız değil, seyahat ekibimiz, her şey… Yola gerekli profesyonelliği, ciddiyeti getiremiyoruz… Herkes mutlu görünüyor, ama maçımızdan sonra benim dışımda.”

Bucks, Salı günü Washington Wizards’a ve Çarşamba günü Memphis Grizzlies’e yenildi. Milwaukee’nin her iki maçta da formasında Damian Lillard yoktu ama yine de her iki takımı da yenmek konusunda büyük bir avantaja sahiptiler. Ve her zaman olduğu gibi bu, Doc’un dışında herkesin hatası.

Rivers’ın son yorumlarına internetteki en iyi tepkilerden bazılarını burada bulabilirsiniz.

Rivers üzerindeki baskı şüphesiz artıyor. Bucks’ın baş antrenörü olarak maçlarının sadece yüzde 50’sini kazanırken selefi Adrian Griffin yüzde 70’in biraz altında kazandı. Bu, Griffin’in takımın baş antrenörü olarak ilk yılının yarısında kovulmasına rağmen oldu.

İlginç bir şekilde Rivers, takımın kötü performansları konusunda takımın destek ekibine başvuran tek Bucks üyesi değil. Giannis Antetokounmpo, bu sezonun başlarında hayal kırıklığını dile getirirken takımın ekipman yöneticisine başvurdu.

O zamanlar “Daha iyi olmalıyız” dedi. “Daha iyi oynamalıyız. Daha iyi savunma yapmamız lazım. Birbirimize daha iyi güvenmeliyiz. Daha iyi eğitilmemiz gerekiyor. Her şeyin, herkesin daha iyi olması gerekiyor. Herkes. Ekipman yöneticisinden başlar. Çamaşırlarımızı daha iyi yıkaması gerekiyor. Bench’in daha iyi olması lazım. Takımın liderlerinin daha fazla ses çıkarması gerekiyor… Daha iyi olmak için dört ayımız var, bakalım.”

Milwaukee’de bunlar gerçekten çok tuhaf zamanlar.

DAHA FAZLA OKUYUN: Doc Rivers Sonunda Ben Simmons Playoff Karışıklığını Açıkladı

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir