Çin, tırnak ısıran hesaplaşmayı kazandı; Ukrayna, ABD ve Hırvatistan açılış gününün galibiyetini aldı

Çin, tırnak ısıran hesaplaşmayı kazandı;  Ukrayna, ABD ve Hırvatistan açılış gününün galibiyetini aldı

Delin Company tarafından sunulan 2024 WPV Oturma Voleybolu Erkekler Final Elemeleri, aynı bölgedeki (Avrupa, Asya ve Pan Amerika) takımlar arasındaki üç zorlu karşılaşmayla başladı ve ardından Dali Uluslararası Olimpiyat Merkezi’nde Japonya ile Hırvatistan arasındaki karşılaşma gerçekleşti. Çarşamba.

İlk karşılaşmada Avrupa’nın güçlü takımlarından Ukrayna ile Polonya karşı karşıya geldi ve her iki takım da turnuvanın başlarında üstünlüklerini savunmaya istekliydi.

Ukrayna, güç gösterisi yaparak Polonyalı rakiplerine karşı 3-0’lık (25-13, 26-24, 25-14) ses getiren bir zafer elde etti. Polonya’nın çekişmeli geçen ikinci sette mükemmel bir çaba göstermesine rağmen Ukrayna’nın gücü aşılamaz hale geldi.

Bu arada Çin, tüm Asya’yı kapsayan büyüleyici bir düelloda Irak’la karşı karşıya geldi. Ev sahibi taraftarların da arkalarında toplanmasıyla, ev sahibi ekip kararlı bir Irak takımına karşı amansız bir mücadele verdi ve sonunda 3-2’lik (25-19, 22-25, 25-16, 20-25, 15-9) zorlu bir galibiyet elde etti.

ABD ile Kanada arasındaki Kuzey Amerika hesaplaşması, 3-0’lık (25-19, 25-21, 25-19) ikna edici bir galibiyetle ABD’nin elinde sona erdi. Kanadalılar her sette skoru birbirine yakın tutsa da Amerikalılar soğukkanlılığını korudu ve sonuçta galip geldi.

Hem Hırvatistan hem de Japonya açılış gününde etki yaratmaya kararlıyken, Hırvatistan 3-0’lık (25-16, 25-17, 25-19) galibiyetle üstünlüğünü ortaya koydu. Hırvatların performansı, rakiplerini her alanda geride bırakarak üstünlüklerini yansıtıyordu. Japonya geri dönüş yapmak için çok mücadele etti, ancak rakipleri etkilenmedi ve galibiyeti garantilemek için becerilerini ve uyumlarını sergilediler.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir