Larsa Pippen, İlk Günlerde Marcus Jordan ile İlişkisini Nasıl Gizledi?

Larsa Pippen, İlk Günlerde Marcus Jordan ile İlişkisini Nasıl Gizledi?

Scottie Pippen’in eski karısı Larsa Pippen, ilk çıkmaya başladıklarında Marcus Jordan (Micheal Jordan’ın oğlu) ile olan ilişkisi konusunda çok gizliydi.

Çift, Ocak ayında ilişkilerini halka açıkladı ve adında yeni bir podcast başlattı. Ayrılık Kaygısı, Larsa, telefonunda Marcus’un adını farklı bir takma adla sakladığını bile ortaya çıkardı.

Larsa, “Komik olan ne biliyor musun, pek çok insan seni telefonumda asla senin adının altına koyamayacağımı bilmiyor gibi hissediyorum,” dedi Larsa. Salı günkü ilk bölümde.

“Yani seni Marc Jacob’ın altında tuttum… Seni neden Marc Jacob’ın altında tuttuğumu bilmiyorum ama seni telefonumda tuttum çünkü beni ne zaman arayacağını kimsenin bilmesini istemedim.”

Çift yakınlaşmaya başladığında Larsa, Marcus’la olan ilişkisinin alacakları “dumana” değip değmeyeceğini sorguladığını hatırladı.

“Bunun yasak olduğunu düşündüm,” dedi. “Savaşa gitmek istediğim bir şey değildi. Savaşlarınızı seçmek ve seçmek zorunda olduğunuzu hissediyorum ve emin değildim…”

Jordan/Pippen bağlantısına ek olarak, ikisi arasında 16 yıllık bir yaş farkı olduğunu belirtmekte fayda var.

Marcus, ailesinin Larsa ile çıkmaya tepkisi hakkında da ayrıntılara girdi.

Marcus, “Çevremizdeki insanlar sorular sormaya başladı,” dedi. “Annem sorular soruyordu ve erkek kardeşlerim sorular soruyordu. Ve bence o andan itibaren, ‘Hadi çözelim ve bunun nereye gidebileceğini görelim’ gibiydi.

“Herhangi bir engel olduğunu düşünmüyorum, sadece çıktığımız gerçeğinin şok edici bir değeri olduğunu düşünüyorum. Ailemden bazılarını belki biraz hazırlıksız yakaladım.”

Larsa, “Beni hazırlıksız yakaladı! Anladım. Anladım.”

İkisi arasında işler açıkça iyi gidiyor ve hatta bu yılın başlarında çiftin bir bebek deneyeceği bildirildi.

Larsa’nın potansiyel olarak hem Pippen hem de Jordan bebeklerini yaratmış ve doğurmuş olabileceği çılgınca!

Yeni podcast’te aşkları hakkında daha fazla ayrıntı duyacağımıza şüphe yok, bu yüzden bizi izlemeye devam edin.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir