William “Bill” Kauffman > Dünya ParaVolleyWorld ParaVolley

William “Bill” Kauffman > Dünya ParaVolleyWorld ParaVolley

William “Bill” Kauffman
13 Haziran 1969 – 20 Mayıs 2023

Dünya ParaVolley İletişim Komisyonu üyesi ve daha önce ABD Voleybol ve FIVB’nin uzun süredir basın sözcüsü olan William “Bill” Kauffman, 20 Mayıs 2023’te Amerika Birleşik Devletleri’nin Colorado Springs kentindeki evinde aniden vefat etti. 53 yaşındaydı. Bill, Colorado’da Angels of America’s Fallen için çalışıyordu ve sevdiklerini kaybetmiş askeri aileler adına iletişim ve bağış toplama çabalarını destekliyordu. Spor iletişimindeki 30 yıllık kariyeri, aynı zamanda yüksek lisans derecesini de kazandığı West Texas A&M Üniversitesi’nde kolej sporları bilgisinde çalışmayı içeriyordu. Daha önce, 14 yıl ABD Voleybol Kıdemli İletişim Müdürü ve Amerikan Voleybol Antrenörleri Derneği İletişim, Ödüller ve Teknoloji Kıdemli Direktörü olarak görev yaptı. Amerika Birleşik Devletleri kadın salon olimpik voleybol takımında 3 Olimpiyat Oyununda Basın Sorumlusu olarak görev yaptı ve Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından Avrupa’daki 2014 FIVB Kadınlar Dünya Şampiyonası’nda iletişimi denetlemek üzere atandı.

Para sporlarına olan kişisel tutkusu, Bill’i World ParaVolley’i desteklemek için İletişim Komisyonu’nda gönüllü olmaya yöneltti. İstatistiklere olan aklı ve hikaye anlatma yetenekleri, dikkate değer özellikleri arasındaydı. Sporcuların korunmasına odaklanan küresel bir uluslararası konferans olan SSI Konferansını desteklemek için çalıştığı Safe Sport International’ın İletişim Komitesine atandı. Küresel medya ve iletişim anlayışı ve 30 yılı aşkın kariyeri boyunca kurduğu geniş bağlantılar, onu her iki kuruluşun da değerli bir üyesi yaptı.

“Bill Kauffman, dünya çapında voleybol sporuna çok fazla katkıda bulunan ve yine de medya ve iletişim alanında World ParaVolley ve ParaVolley Pan America’ya yardımcı olmak için zaman bulan, inanılmaz özverili insanlardan biriydi. İsteyerek katkıda bulunabileceği çok daha fazla şey vardı. Dünya ParaVolley Başkanı Barry Couzner, tüm voleybol ve paravolley topluluğu tarafından çok özlenecek, dedi.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir