Jerry West, Steph Curry’nin Eşsiz Becerisine ve Yetersiz Savunmasına Saygı Gösteriyor

Jerry West, Steph Curry’nin Eşsiz Becerisine ve Yetersiz Savunmasına Saygı Gösteriyor

Steph Curry, NBA’in gördüğü en iyi üç sayılık şutör ama Lakers efsanesi Jerry West onun bundan çok daha fazlası olduğuna inanıyor.

Hall of Famer Jerry West, Los Angeles Clippers forvetinde göründü Paul George’un Podcast diyarı, Kobe’yi Memphis Grizzlies’e gitmekten vazgeçirdiği zaman da dahil olmak üzere bir dizi konu hakkında konuştu.

West, Golden State’te altı sezon (2011-17) yöneticilik yaptı ve üretken şutör için yeni bir takdir keşfetti.

West, “Steph, o harika bir insan” dedi. Paul George ile Podcast P. “Aman Tanrım, ne harika bir adam. Yine, o herkesin düşündüğünden farklı. Sanıldığından çok daha iyi bir oyuncu. O gerçekten iyi.

“Onu şimdi izlediğinizde, bir zamanlar onun iyi bir savunma oyuncusu olduğunu düşünmemiştim. [Now]Bence o müthiş bir defans oyuncusu.”

Hikayeli kariyeri boyunca West, 14 kez All-Star, 12 kez All-NBA ödülü sahibi ve beş kez All-Defansif Takım Oyuncusuydu ve şimdi 85 yaşında olan West, Steph’in oyunu nasıl değiştirdiğini görebilir.

Ayrıca kortu Curry ile paylaşmayı ne kadar çok istediğini de söyledi ki bu destansı olurdu!

“Yani, kesinlikle onunla oynamak isterim. Topu pas verecek, ”dedi West. “Ama oyunu çok değiştiren o benzersiz beceriye sahip ve onlar bunu ne kadar çok vurgularlarsa, bahsettiğiniz bu küçük çocuklar, ebeveynlerine göre onları o yöne doğru iten o kadar çok oluyor – ve kendinizi kandırmayın, ebeveynler bunu yapıyor. Bu.

“Bana göre Shaquille O’Neal’ın üçlük atmaya çalışmasını görmek istemezdim, bunu biliyorum. Serbest atışlar yaptığını gördüm. Steph Curry, sonsuza kadar burada olacak.”

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir