Jeanie Buss, Çoğu Unvan için Boston Celtics’i Geçmeye Devam Ediyor

Jeanie Buss, Çoğu Unvan için Boston Celtics’i Geçmeye Devam Ediyor

Lakers'ın sahibi Jeanie Buss

Los Angeles Lakers’ın sahibi Jeanie Buss, NBA tarihindeki en fazla şampiyonluk için rakip Boston Celtics’i geçme nihai hedefini taahhüt etti.

Geçen sezona girerken, Los Angeles Lakers’ın 18. NBA şampiyonluğu için mücadele etmesi bekleniyordu, ancak bunun yerine dikişlerde dağıldılar ve play-in turnuvasını kaçırdılar.

Her iki takım da hala 17 dünya şampiyonluğu ile berabere kaldı ve Buss hala o bölümde liderliği almaya kararlı.

Yahoo Sports aracılığıyla:

Yahoo Sports’a konuşan Buss, “Başladığında Boston Celtics’i ve kazandıkları tüm galibiyetleri almak istedi. “Şimdi, 17 numaralı halka ile kazanma açısından Celtics’e bağlıyız. [championships]. İşte bunu yapmaya koyuldu. Ve kesinlikle, iş henüz bitmedi. Bu arayışa devam etmeliyiz ve bunu yapacağız.”

Buss’un babası, merhum Dr. Jerry Buss, 1979’da Lakers’ı satın aldığında, takımın toplam şampiyonalarda Celtics’i geçmesini istediği için bunu yaptığı söylendi.

O zaman, Boston 13’e sahipken, LA sadece altıya sahipti ve ikincisi o zamandan beri kesinlikle bu konuda iyi iş çıkardı.

Birçoğu, Lakers’ın sahibi olarak yaşlı Buss’un ilk sahibi olduğu 1979-80 sezonunu NBA’in modern çağının başlangıcı olarak görüyor ve o zamandan beri, Mor ve Altın 11 şampiyonluk kazanırken, Celtics sadece dört şampiyonluk kazandı. .

Ne yazık ki, Lakers’ın 18 numaralı pankart için yarışmayı ciddi olarak düşünmeden önce yapacak çok işi var.

Jeanie Buss, şu anki Lakers takımını alacak ve Russell Westbrook ile ne olacağını anlamaya çalışırken yıldız LeBron James ve Anthony Davis’i yeniden şekillendirmeye çalışacak.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir