Victor Oladipo, Bu Sezon Bir “İntikam Turu”nun Geldiğini Söyledi

Victor Oladipo, Bu Sezon Bir “İntikam Turu”nun Geldiğini Söyledi

Miami Heat guardı Victor Oladipo, bu sezon kendi deyimiyle bir “intikam turu”na hazırlanıyor.

“Tanrı’nın intikamından bahsediyorum” dedi.

Hoşnutsuz Lakers guardı Russell Westbrook ile çalışıyor.

Yaralanmalar ve ameliyatlar (ve diğer ameliyatları düzeltmek için yapılan ameliyatlar), eski bir All-NBA oyuncusu olan Oladipo’yu son dört yıldır yavaşlattı, ancak sonunda sağlıklı ve dünyaya eskisi gibi oyuncu olduğunu göstermek istiyor. o yaralanmalar.

The Vince Carter Show podcast’inde söylediği gibi, kendine güveni eksik değil.

İşte podcast’te söyledikleri:

“Ameliyatımı berbat ettiler, arkama yaslandım. Dörtlümü yırttım, arkama oturdum. Ama artık kalkma vaktim geldi. Buna gerçekten inanıyorum. Demek intikam turu bu. Bütün mesele bu. Her seferinde bir gün. Her gün sürekli bir eziyet. Yapmaya odaklandığım şey bu.”

Miami, Oladipo’yu iki yıllık 18,2 milyon dolarlık bir sözleşmeye imzalayacak kadar ona inanıyordu (ikinci sezon bir oyuncu seçeneği).

PJ Tucker gitti ve Erik Spoelstra, Jimmy Butler’ın normal sezondaki dakikalarını kontrol altında tutmak istiyor, rotasyonda fırsatlar açılıyor ve Oladipo intikam turunda şansını deneyecek.

Miami’nin bu sezon aradığı yükseltme olabilir.

Sakatlıklar Oladipo’yu geçen sezon Heat ile sadece sekiz normal sezon maçıyla sınırladı ve sonunda hem o hem de Markieff Morris rotasyondan sıkıldı.

Ancak playofflarda, Oladipo dakikalarının arttığını gördü (Kyle Lowry ve Jimmy Butler’ın aldığı sakatlıklar ona açılış yaptı), gecede 24 dakikadan fazla oynadı ve maç başına ortalama 10.6 sayı tuttu.

Oladipo ilk iki turda Hawks ve 76ers’a karşı iyi oynadı, ancak Celtics’in Doğu Konferansı Finallerinde daha uzun ve daha agresif savunmasına karşı mücadele etti (%30.6 ile şut attı).

Oladipo, bu sezon Heat için sessiz bir anahtar ve ondan daha fazlası istenecek.

Yine de Oladipo, göreve hazır olduğuna ve kendine güveninin olmadığına inanıyor.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir