Isiah Thomas, Michael Jordan’dan Kamuoyu Tarafından Özür İstedi

Isiah Thomas, Michael Jordan’dan Kamuoyu Tarafından Özür İstedi

Isiah Thomas, Michael Jordan’ın kendisi hakkındaki sözleri nedeniyle kamuya açık bir özür istiyor Son Dans 2020’de yayınlanan belgesel.

Thomas Bad Boy Pistons’un bir parçası olduğu ve MJ de Bulls’ta oynadığı için iki süperstarın mücadelesi kesinlikle sahadaydı.

1985 All-Star Maçı, iki oyuncu arasında iddia edilen bir anlaşmazlık noktasıydı ve bazı düşmanlıkların başlangıcı olabilirdi.

Bazıları Thomas’ın, geceyi sadece yedi puanla bitiren çaylak başlangıç ​​oyuncusu Michael Jordan’ı ‘dondurmayı’ planladığını düşünüyor.

Ancak 2020, MJ’in milyonlarca kişi tarafından görülen doco’sunda Thomas’a seslenmesiyle ikili arasında işler gerçekten kızıştı.

Isiah yakın zamanda ortaya çıktı Draymond Green Gösterisi ve Green, Thomas’a doğrudan Michael’la ilişkisinin kurtarılabilir olup olmadığını sordu.

Ayrıca doco yayınlanana kadar MJ’in kendisiyle böyle bir sorunu olduğunu fark etmediğini de açıkladı.

“Bu adam ulusal televizyona, uluslararası televizyona çıktı ve bana pislik dedi” Thomas Draymond’a söyledi. “Beni herkesin önünde utandırdıktan sonra özür dileyip özel bir akşam yemeği yiyemezsin. Eğer öyle demek istemediysen bunu açıkça söyle. Şimdi eğer ciddiysen, bırak öyle kalsın. Bu konuda iyiyim.

“Bunca yıldır bir ağacın arkasında durup taş atıyorsun.”

Hala Büyük Michael Jordan’dan özür bekleyen birçok insan var.

Ancak hiçbiri henüz bir tane almadı, bu yüzden Thomas bir süredir nefesini tutuyor olabilir.

DEVAMINI OKU: Giannis ve Dame, Patrick Beverley’e Doyamıyor

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir