İtalya oturan voleybol takımı, İtalyan Sportrait Ödülleri’nde En İyi Kadın Takımı ödülüne layık görüldü

İtalya oturan voleybol takımı, İtalyan Sportrait Ödülleri’nde En İyi Kadın Takımı ödülüne layık görüldü

İtalyan Sportrait Ödülleri 2024, oturma voleybolu milli takımını prestijli ‘En İyi Kadın Takımı’ ödülüyle kutladı.

Roberto Rossellini Film ve Televizyon Enstitüsü’nde düzenlenen etkinlikte, takımın geçen yıl 15 Ekim 2024’te düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda Slovenya’yı yenerek Caorle’de kıta şampiyonluğu elde ederek tarih yazan zaferi de dahil olmak üzere olağanüstü başarıları kutlandı. 2024 Paris Paralimpik Oyunları’nda yer alacak.

Gala gecesinde takımın önemli üyeleri Giulia Aringhieri, Flavia Barigelli, Elisa Spediacci, Eva Ceccatelli ve teknik direktör Amauri Ribeiro ödülü almak için sahneye çıktı.

Ceccatelli, “Bizim için, kendi evimizde seyircilerimizin ve ailelerimizin önünde bir Avrupa şampiyonluğu kazanmak muhteşemdi” dedi. “Paris geçiş iznini almamızı sağlayan ve Paralimpik Oyunlarda İtalya’yı temsil etmemizi sağlayacak bir başarı.”

“Oyunlara yalnızca birkaç ay kaldı. Bu sezonun en önemli anına en iyi şekilde hazırlanmak için çeşitli antrenman kampları düzenliyoruz” diye tekrarladı Spediacci. “Oturarak voleybol harika bir spor ve bana göre Paralimpik disiplinleri arasında en güzeli. Paralimpik sporlar genel olarak artık çok yüksek bir teknik seviyeye ulaştı.”

Aringhieri, “Bu fırsatı değerlendirerek bugün burada olmayan tüm takım arkadaşlarımızı selamlamak istiyorum” dedi. “Yıllar boyunca bizim için yaptığı, bizi hayal bile edemeyeceğimiz başarılara taşıyan koçumuz Amauri’ye teşekkür ediyorum. Son olarak federasyonumuza ve bize her an yardım eden, destek veren tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Federazione Italiana Pallavolo

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir