Devin Booker, NBA Rekabetlerini Nelerin Mahvettiğini Anlattı

Devin Booker, NBA Rekabetlerini Nelerin Mahvettiğini Anlattı

Devin Booker, NBA’deki rekabetin artık geçmişte kaldığını düşünüyor ve bunun nedenini açıkladı.

Showtime Lakers’ın Celtics’e karşı oynadığı maç kesinlikle bir rekabetti.

Warriors ve Kings gibi takımların neredeyse günümüzün rekabeti var, ancak Booker günümüz NBA’inde neden gerçek bir rekabetin olmadığını açıklıyor.

Booker, JJ Redick’e “Taban basketbolu nedeniyle gerçek bir rekabet olmadığını söyleyebilirim” dedi. Yaşlı Adam ve Üç. “Bu adamların çoğunu gerçekten uzun zamandır tanıyoruz ve sanırım insanlar durumun o kadar da derin olmadığının ancak yarısında farkına varıyorlar. İnsanlar her zaman aslında sahada kavga etmeyeceklerini söylerler, aslında bunu yapmak üzere değillerdir. Bu, kimsenin yapmaması gereken yarım milyon dolarlık bir kavga. Sahada çılgın çizgilerin aşıldığını çok fazla duymadım ama oldu ve insanların bunu perde arkasında olması gerektiği gibi doğru bir şekilde ele aldığını gördüm.”

Redick, Booker’ın takım arkadaşlarından biri olan Drew Eubanks’ın yakın zamanda Pistons’un pivotu Isaiah Stewart ile yumruk yumruğa kavga ettiğine dikkat çekti.

Redick, Booker’a “Takım arkadaşlarından birinin başına geldi” dedi.

Booker buna şu cevabı verdi: “Ah evet bu çılgıncaydı, ama bunun olduğunu asla göremezsiniz, artık bunu tünelde bile yapamazsınız, yine de uzaklaştırma alırsınız.”

Her ne kadar rekabetin bir nevi öldüğünü düşünse de bu, Book’un sahadaki fırtınadan bahsetmesine engel olmuyor.

Booker, “Nereden geldiğini bilmiyorum” dedi. “Bunu yapmaya yeni başladım. Çöp konuşmak bir yaşam tarzıdır. Büyüdüğüm ortamlarda merhaba diyebildiğimden beri yaptığım bir şey. Küçüklüğümden beri yaptığımız her şeyi yapıyorum. Sadece basketbol değil. Bunda bir sanat var.”

Sahadaki en meşhur saçma konuşmalarından bazıları kendisi ve Mavs’in süperstarı Luka Doncic arasında yaşandı.

Doncic kısa süre önce Suns’ın yıldızı Booker’la ilişkisinin nerede olduğunu açıkladı.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir