Giannis, Adrian Griffin’in İşten Çıkarılması ve Ardından Gelen Söylentilere Yanıt Verdi

Giannis, Adrian Griffin’in İşten Çıkarılması ve Ardından Gelen Söylentilere Yanıt Verdi

NBA dünyasındaki pek çok kişi, Adrian Griffin’in şok atmasının ardındaki dehanın Giannis Antetokounmpo olduğunu düşünüyor ancak Giannis rekoru düzeltiyor.

Bucks’ın Cavs’i 126-116 yenmesinin ardından muhabir Lori Nickel, Giannis’e Griffin’in işe alım sürecinde yer alması nedeniyle görevden alınmasının ona farklı gelip gelmediğini sordu.

Çok detaylı bir cevap verdi ve durumu açık ve dürüst bir şekilde anlattı.

“NBA’de sevmediğim şey bu” dedi Giannis. “Bu çılgın bir iş. Dün Koç Griff baş antrenörümüzdü. Bugün öyle değil. Oraya girdiğimizde sanki o hiç burada olmamış gibi oluyor. NBA’in bu durumu hoşuma gitmiyor ve bu konuda açıkça konuşuyorum. Ama anlıyorum. Onun işi. İnsanlar takas ediliyor, insanlardan feragat ediliyor, insanlar tüm hayatlarını bu şekilde değiştirmek zorunda kalıyor (*parmak şıklatıyor*). Ve orada, doğru olmayan bir anlatı yaratan insanlar var. Ama ben gerçekten bu duruma düşmemeye çalışan bir insanım. ‘Ah, bu doğru’ ya da ‘Ah, bu doğru değil’ balonunun içine düşmeyi reddediyorum çünkü her zaman benimle ve takımla ilgili bir şeyler olacak. ‘Ah, Griff’le pek iyi bir ilişkisi yoktu.’ gibi. YANLIŞ. Adamı sevdim. Onu düğünüme davet ettim, biliyor musun?

“Onunla konuştum. Onun tarafından çalıştırıldım ve çok çok iyi iş çıkardık. Böyle bir pozisyonda, zaman zaman birisi işe alındığında GM’nin gelip ‘Bunun hakkında ne düşünüyorsun?’ diye sorabileceğini anlamalısınız. Bunun hakkında ne düşünüyorsun?’ ya da her neyse ve sadece ben değil, oyuncular, tavsiyelerine güvendiği insanlar. Ama bazen kararı oyuncular veriyormuş ve bu adam onu ​​istediği için takaslanmış gibi gösteriyorlar ama hayır gibi. Bir işim var. Benim işim olabileceğim en iyi versiyon olmak ve bu takımın maç kazanmasına liderlik etmeye çalışmak. Bu yüzden maaş alıyorum. Ben insanların hayatlarını değiştirmek ve insanları rahatsız etmek için para almıyorum. Savunma yapmak, şutları engellemek için para alıyorum ve elimden geldiğince buna bağlı kalmaya çalışıyorum. Çünkü işin bu yönünü sevmediğimi anlıyorum.

“Ve bu kararları vermek için çok para ödenen insanlar var ve bu kararlar zor. Ayrıca Jon’a da saygı duymalıyım. Çünkü zor. Kolay değil. Ama yine söylüyorum, şahsen ben buna dahil olmak istemiyorum. Bu hoşuma gitmedi. ‘Bu konuda ne düşünüyorsun?’ diye sorulacak bir konumda bulundum mu? veya ‘Bu konuda ne düşünüyorsunuz?’ Evet, birçok kez. Ama Koç Griff’in işe alınmasına karışmadım. Koç Bud’la konuştuğum gibi onunla da konuştum. Ama kimse benim çocuk olduğum için Koç Bud’ı işe aldığımı söylemedi. Ama tabii ki ‘Bu adam hakkında ne düşünüyorsun?’ diye sordular. Bence o harika bir adam. Bana iyi bir adam gibi görünüyor. Koç Griff hakkında ne düşünüyorsunuz?’ Millet, onlar iyi insanlar. Ama sonuçta bu kararı ben vermiyorum. Lori, beni yanlış anlama, keşke öyle olsaydı, anlıyor musun? Keşke yapsaydım. Ama yapmıyorum. Gerçekten, gerçekten istemiyorum. Sadece basketbola bağlı kalmaya çalışıyorum.”

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir