Eski Miami Heat Oyuncusu Isı Kültürünün Olumsuz Tarafını Ortaya Çıkardı

Eski Miami Heat Oyuncusu Isı Kültürünün Olumsuz Tarafını Ortaya Çıkardı

Isı Kültürü Miami ile eş anlamlıdır ve bir varlık olarak görülmektedir ancak Miami’nin eski oyuncusu Andre Iguodala bunun nasıl size karşı çalışabileceğini açıkladı.

Miami efsanesi Udonis Haslem, Isı Kültürünün tam olarak ne olduğuna dair ayrıntılı bir fikir verdi.

Haslem “Bu zor bir iş” dedi Atletik. Bu sorumluluktur. Bu adanmışlıktır. Başkalarının başarısının tadını çıkarmak. Bunlar insan bedeni ve zihni için doğal olmayan şeylerdir. İnsan bedeni ve zihni doğal olarak çok çalışmak istemez. Doğal olarak bencil olmak ister. Doğal olarak her gün sorumlu tutulmak istemiyor. Genellikle yapmak istemediğiniz şeylerin hepsi buraya geldiğinizde yapmak zorunda olduğunuz şeylerdir.

“Ve bu bir gün değil. Bunu her gün yapmalısın.”

Iguodala, kariyerinin ilerleyen dönemlerinde 2020 sezonunda Miami’ye katıldı ve bazı olumsuzlukları Isı Kültürüne nasıl bağladığını anlattı.

Iguodala, “Bunu söylememeliyim çünkü yanlış anlaşılmış olabilir ama neyse” dedi. Yaşlı Adam ve Üç. “Tıpkı hapishaneye gittiğinizde size turuncu takım elbiseniz ve parmak arası terlik verilmesi gibi. Formam, antrenman formam, antrenman şortum ve çoraplarım bana verildi. Daha sonra dizliklerinizi ve ağızlığınızı alırsınız. Ben de ‘Hayır, buna ihtiyacım yok’ dedim. Dizlik veya ağızlık takmıyorum.’ ‘Evet öylesin’ dedi. ‘Kardeşim, 15, 16 yıldır ligdeyim’ dedim. Başarılı oldum.’ O da ‘Hayır, buna ihtiyacın var’ dedi. Ben de ‘Hepiniz buyurun’ dedim. Ama bunu bir kez benimsediğimde, ‘Hah, ligdeki herkesten daha iyi oynuyoruz ve bu yıl sonunda önemli’ dedim.

“Fakat bunun yan etkileri de var. Miami’deki ikinci yılımda açıktan şut yüzdesinde ligin sonuncusu gibiydik. Birkaç koçla harika bir sohbet gerçekleştirdim ve onlar biraz değişti. Bunu gördüm. ‘Açık atışları kaçırmayın’ dediğinizde, sadece kilitlenmenin verdiği stresin sizi etkilediğini fark ettim. Çünkü seni çalıştırıyorlar. Orada çalışıyorsun. Sanki antrenmanda maçtan daha çok çalışıyorsun. Adamlara her zaman şöyle derim: ‘Evet, oyun kolay. Sahada strese giremeyecek kadar çok çalışıyoruz.’ Ama beyniniz her zaman ‘Hata yapmayın’ gibi bir kilit altında kalır, bazen ‘çünkü o kadar kilitlenmişsinizdir ki.

“Pek çok açık şutu kaçırdık. Ve Duncan’a bakardım [Robinson]. Duncan’ın benim adamım olduğunu biliyorsun. Duncan’ı ölesiye seviyorum. Duncan açık bir atışı kaçırırsa dünyanın sonunun geldiğini düşünürsünüz. ‘Hayır, buraya ateş etmek için geldim’ dedi. Asla kaçıramam.’ Artık bu zihniyeti seviyorum. … Ben şöyle düşündüm: ‘Duncan, eğer bir şutu kaçırırsan bu sana pas vermeyi bırakacağımız anlamına gelmez.’ Ama bence burada bir korelasyon var.”

Miami geçen sezon LeBron döneminden bu yana ilk çipini kazanmaya çok yaklaştı.

Potansiyel bir Damian Lillard takası bu sezon hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olabilir mi?

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir