Ortalıkta Dolaşan En Çılgın Damian Lillard Takas Söylentileri

Ortalıkta Dolaşan En Çılgın Damian Lillard Takas Söylentileri

Damian Lillard’ın takas destanı devam ediyor, o halde gelin şu anda dolaşan en çılgın takas söylentilerine bir göz atalım.

Birçok kaynak, Blazers’ın 2 Ekim’deki antrenman kampının başlamasından önce Lillard’ı takas etmek istediğini bildiriyor.

Bu haftanın başlarında, ESPN’den Adrian Wojnarowski, Miami’nin Lillard’ı istediğini ancak “vazgeçmek zorunda kalacakları kadar az bir şey için onu istediklerini” bildirmişti. Aslında cüretkarlar [the Trail Blazers] Portland’ın yaptığı gibi pazara gitmek için.”

Şimdi Dame için talipler sıraya giriyor ve Phoenix’in içinden Gerald Bourguet’e göre Suns, takası kolaylaştırmaya yardımcı olacak karanlık bir at.

“Philadelphia, Miami ve Portland’ın yanı sıra Toronto Raptors ve Chicago Bulls da ısınıyor, Bourguet dedi ki“…ve birçoğu Suns’ı potansiyel gişe rekorları kıran bir anlaşmayı bitiş çizgisine taşıyabilecek bir takım olarak görüyor.”

Pheonix bu sezon dışında çok iyi bir oyuncu alımı yaptı ancak hala mantıklı bir takas parçası kalan Deandre Ayton, Bougret’in Phoenix dışında “Lillard takasını kolaylaştırmaya yardımcı olabilecek cazip bir parça olarak görüldüğünü” söylüyor.

Bougret, “Portland’daki kaynaklar, Ayton’un adının son birkaç hafta içinde birçok kez geçtiğini doğruladı” dedi. doğru manzara değişikliği.”

En çılgın kısım ise Ayton’un Jusuf Nurkic ile takasının gündemde olabileceğine dair raporların olması.

“Jusuf Nurkic gündeme gelmeye devam eden isim, ancak maaşlarının eşleşmemesi bir yana, Phoenix’in sakatlanmaya yatkın, 29 yaşındaki bir oyuncunun yeni başlangıç ​​merkezi olarak görev yapması fikrini kabul etmesi şok edici olurdu… Bourgret, doğru parçanın başka bir takımdan eklendiğini söyledi.

Bu arada PHLY_Sports’tan Kyle Neubeck, Bulls’un “Lillard çekilişlerine katılıp katılamayacaklarını görmek için çok takımlı bir anlaşmanın parçası olarak LaVine’i değiştirmeye çalışıyor olabileceğini” söyledi.

Portland, LaVine ile doğrudan ilgilenmiyor ancak anlaşmada etkisi olabilir.

Diğer tüm takımların da karışıma dahil edilmesiyle birlikte Portland onların yaptığı tekliflerden pek etkilenmedi. Aaron J Fentress raporlar.

Fentress, “Bana bu alanlarda çok fazla ilgi olmadığı, önemli hiçbir şeyin onları gerçekten şaşırtmadığı söylendi” dedi.

Lillard, Miami dışında bir takıma takaslansa bile Heat’ten takas talebinde bulunacağı bildiriliyor.

Şu anda bütün yollar Miami’ye mi çıkıyor?

Umarız yakında öğreniriz.

DEVAMINI OKU: NBA Takımları Ticaret Pazarına Çıkmak İçin MVP Adaylarını Hazırlıyor

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir