Lakers, GM Rob Pelinka’nın Sözleşmesini 2025-26 Sezonu Boyunca Uzattı

Lakers, GM Rob Pelinka’nın Sözleşmesini 2025-26 Sezonu Boyunca Uzattı

Los Angeles Lakers, Basketbol Operasyonlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Rob Pelinka’nın sözleşmesini 2025-26 sezonu boyunca uzattı ve yeni teknik direktörü Darvin Ham ile aynı hizaya geldi.

Yahoo!Sports’tan Chris Haynes’e göre, Jeanie Buss liderliğindeki Lakers mülkiyeti, Pelinka ve Ham’ın takım için tek bir vizyonda birleşme niyetiyle hamleyi yaptı.

52 yaşındaki Pelinka, 2017’den beri takımda.

Eski Laker harikası Magic Johnso ile ortak genel müdür olarak başladı, ancak birlikte geçirdikleri zaman spekülasyonlar, söylentiler ve ön bürodaki aksamalarla doluydu ve Johnson’ın istifa etmesine neden oldu.

Pelinka, 2018’de LeBron James’i, 2019’da Anthony Davis’i kadrosuna katmıştı.

Lakers, 2019-20 Orlando Bubble şampiyonluğunu kazanmaya devam edecekti.

Pelinka aynı yıl başkan yardımcılığına terfi etti.

Hızlı başarıya rağmen, Pelinka ve Lakers yönetimi, son iki sezonda yapılan hamleler konusunda sert alay ve incelemelerle karşı karşıya kaldı.

İlk olarak, Danny Green, Dwight Howard ve Rajon Rondo gibi katkıda bulunanlardan istifa etmediler ve geçen sezon savunma yıldızı Alex Caruso’nun Chicago Bulls tarafından yakalanmasına izin verdiler.

bu son Darbe Russel Westbrook’u imzalıyordu, bu da Lakers’ın gelmiş geçmiş en kötü sezonlarından birine ve takımın playoffları kaçırmasına neden oldu.

Lakers’ın çaresi teknik direktör Frank Vogel’ı kovmaktı.

“Frank harika bir koç ve iyi bir adam. 2019-20 NBA şampiyonasına bizi yönlendiren çalışmaları için ona sonsuza dek minnettar olacağız’” dedi. Pelinka zamanda bir yayında söyledi.

Takım daha sonra Ham’ı ve kısa bir süre sonra kıdemli Pat Beverley’i imzaladı.

Westbrook’un takım arkadaşı olup olmayacağı sorulduğunda Beverley, “Süper heyecanlı” dedi. “Bu soru bana iki ya da üç yıl önce hep birlikte oynamak istediğim biri hakkında sorulmuştu ve ilk isim oydu. Sadece o rekabetçi ruha sahip bir oyuncu, o ateş, o irade, o köpek… o pislik, o cesaret, bilirsiniz. Böyle koşan bir eşe sahip olmak, bunu hiç yaşamadım, bu yüzden çok heyecanlıyım.”

Lakers ön sezonda şu ana kadar 0-3.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir