Damian Lillard Takımı Orada Takas Edilirse İşleri ‘Çirkin’ Hale Getirirdi

Damian Lillard Takımı Orada Takas Edilirse İşleri ‘Çirkin’ Hale Getirirdi

Miami Heat’ten bir kaynağa göre, Damian Lillard’a en çok talip olan isimler arasında, onun için daha fazla sorun yaşayacağı bir isim var.

Dame’ın menajerine yakın bir muhabirden haber alan Ethan Skolnick’e göre, Raptors, Lillard’ın onu ‘çirkinleştireceği’ söylenen yer.

Skolnick, “Toronto, Dame’ın onu çirkinleştireceği bir yer” dedi. Yerde Beş. “Chicago’dan bahsetmedi. Başka bir takımdan bahsetmedi. Dame’ın burayı çirkinleştireceği bir yer olarak Toronto’dan bahsetti. Ve bu muhabirin Dame’ın menajeriyle harika bir ilişkisi olduğunu ve çok uzun zamandır bu ilişki içinde olduğunu yüzde 100 biliyorum.”

NBA’in kıdemli isimlerinden Marc Sten, Lillard’ın Raptors hakkındaki hisleriyle ilgili benzer düşünceleri paylaştı.

“Toronto Raptors, ligdeki birçok takımı Lillard’la takas yapma konusundaki ilgilerinin gerçek olduğuna ikna etti.” dedi Stein. “Ancak bu noktadaki belirsizlik daha çok, All-Star guardın perde arkasında Raptor olma fikrine karşı bu kadar dirençli olduğuna inanıldığında Toronto’nun Lillard arayışını sonuna kadar ilerletme yönündeki gerçek istekliliğinin ölçülmesinden kaynaklanıyor. ”

Şu anda Lillard’a en çok talip olanlar Bulls, Raptors ve Heat.

Ama Lillard’ın nereye takas edildiği önemli değil.

Eğer Miami değilse oraya takas edilmek isteyecek. Miami Herald.

Yıldız oyun kurucuları Fred Van Vleet Houston’a gittiğinden beri Toronto’nun oyun kurucu olarak açık bir yeri var.

Ancak Dame’ı satın almak büyük bir risk taşıyor Atletizmin Eric Koreen diyor.

Koreen, “Belki de Raptors yönetim ofisi, Lillard takasının bir veya iki yıl içinde Antetokounmpo veya Joel Embiid gibi daha iyi bir yıldız elde etme yolunda ilk adım olacağına kendisini ikna edebilir” dedi. “Raptors’ın o noktada şu anda olduğundan daha az varlığı olacaktı. Yine, antrenman yapma ihtimalinin düşük olduğu büyük bir risk.

Gelecek hafta antrenman kampı başladığından beri Lillard’la anlaşma çok yakın gibi görünüyordu, ancak hâlâ sadece raporlar ve söylentiler dolaşıyordu.

DEVAMINI OKU: Fransa, Olimpiyat Kararıyla Joel Embiid’i Süreye Aldı

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir