Bronny James Kardiyak Tutuklama – USC Oyuncuları Açıldı

Bronny James Kardiyak Tutuklama – USC Oyuncuları Açıldı

Bronny James, 24 Temmuz’da kalp krizi geçirdikten sonra USC’nin ilk antrenmanını kaçırdı, ancak Trojans başantrenörü Andy Enfield’e göre durumu iyi.

Bronny’nin antrenörü ve takım arkadaşları, genç guardın kalp krizi geçirmesi ve bunun takımı duygusal olarak nasıl etkilediği hakkında şunları söyledi: ESPN’e göre.

ANDY ENFIELD (BAŞ ANTRENÖR)

“Bronny çok iyi durumda. Ancak tıbbi açıdan hiçbir şey hakkında yorum yapamayız. Derslere gidiyor ve okulda çok başarılı oluyor, onun için gerçekten heyecanlıyız. Olabildiğince buralarda. Ve o yakalanıyor [with] biraz okul ödevi ve çok iyi gidiyor. Şu anda notları mükemmel ve gerçek bir öğrenci-sporcu oluyor.”

Onun basketbol takımımızın çok değerli bir parçası olmasını bekliyoruz. Ama bunların hepsi çözülecek. O tam bir takım arkadaşı çünkü kazanmayı önemsiyor ve tüm takım arkadaşlarıyla çok kişisel bir ilişkisi var. Onu sahada izlediğinizde ve onların yanında olduğunuzda, beş veya 10 dakika içinde fark ettiğiniz ilk şey budur ve bulaşıcıdır. İşte bu yüzden o dönene kadar burayı özleyeceğiz. Ama kesinlikle takımımızın büyük bir parçası.”

DJ RODMAN

Diğer iki arkadaşının kalp krizi geçirdiğini gördüğünü kaydeden Rodman, “Çok pozitif bir adam ve onu her gördüğümde kocaman bir gülümseme ve ‘Naber?’ diyorsunuz” dedi.

“O kadar rahatladım ki [it] bundan daha şiddetli bir şey değildi. Yani çok travmatize edici olduğunu söyleyemem ama çok büyük bir darbe aldı. [us]ve kaçmak zorunda kaldım [of the gym]. Bir başkasını böyle kaldıramazdım.

“Kim olduğun önemli değil. Ne kadar yenilmez olduğunu düşünmenin bir önemi yok. Bu herkesin başına gelebilir. Ve hiçbir şeyi olduğu gibi kabul etmediğimi biliyorum. Bronny’nin hiçbir şeyi olduğu gibi kabul etmediğini biliyorum. Ve onun harika olduğu için mutluyum.”

BOOGI ELLIS

“Gerçekten hepimizi şaşırttı. Ve biz [were] gerçekten acıdı. Ama durumunun iyi olmasına sevindim. Onu iyi gördüğüme sevindim. Ve Vince de bir dövüşçü. Onu sağlıklı ve aramıza geri dönmeye hazır gördüğüme çok sevindim.”

(ESPN aracılığıyla alıntılar)

DEVAMINI OKU: Golden State’in Dwight Howard’la İmzalamamasının Nedeni

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir