Malcolm Brogdon’un Celtics’e Kızgınlığının Gerçek Sebebi

Malcolm Brogdon’un Celtics’e Kızgınlığının Gerçek Sebebi

Malcolm Brodgon’un onu takas etmeye çalıştıkları için Boston’a kızdığına dair artan spekülasyonlar var, ancak NBA’den bir kişi tecrübeli guardın farklı bir nedenden dolayı üzgün olduğuna inanıyor.

30 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezonun arka kısmında sağ dirseğinde kısmi bir tendon yırtılması yaşadı. ESPN’‘den Ramona Shelburne, ekibin konuyu ele alma şeklinin Brodgon ve K’ler arasında bazı düşmanlıklara neden olduğunu söylüyor.

Shelburne, “Onun herhangi bir ticari tartışmaya dahil edilmesiyle ilgili kötü hislerin bittiğini düşünmüyorum” dedi. NBA Bugün. “O bir profesyonel. Böyle şeylerin olduğunu biliyor; bu tartışmaların neden yapıldığını anladı. Aksine, bu tartışmaların yeniden başlayabileceği beklentisi var.

“Ne zaman adın ortalıkta dolansa, bu biraz rahatsız edici oluyor. Bunun büyük ölçüde dirseğinde olup bitenlerle ilgili olduğunu düşünüyorum. Play-off’larda golfçü dirseği vardı. Ameliyat olması gerekebileceğine dair bir his vardı ama o bunu yapmadı. Ne zaman müsait olabileceği (ve) nasıl müsait olabileceğine dair bir soru var; Joe Mazzulla ve Brad Stevens’a bunun için büyük para ödeyeceksiniz. Burada bazı çitleri onarmanız gerekiyor. Kendisi takımda ve takas görüşmelerinin yakın zamanda yeniden başlayacağını düşünmüyorum.”

Celtics Insider’dan Chris Forsberg, Brogdon ile takım arasında sezon dışı dönemde pek fazla iletişim olmadığını açıklıyor.

“Sanırım her iki tarafta da pek fazla konuşma olmadı” Forsberg dedi. “Celtics’ten haber alamadık, Malcolm Brogdon’un kampından da haber alamadık ve bence bu sadece biraz spekülasyona yol açtı.”

Ancak bunun endişe verici bir durum olduğunu da düşünmüyor.

C kadrosunun neredeyse tamamı Boston’da antrenman yaparken, Brogdon henüz onlara katılmadı.

“Antrenmanlarını genellikle Atlanta’da yapıyor, yurt dışına gidiyor ve bir sürü topluluk işi yapıyor; Forsberg, offseason’da Malcolm Brogdon’u pek göremiyoruz, dedi.

“Herhangi bir değişiklik olduğunu düşünmüyorum; bunda yeni bir şey yok. ‘Ah! Kasabaya (eğitim kampı için) gelen son kişi olduğu için biraz kızgın mı?”

Eğitim kampı 2 Ekim’de başlıyor, o zaman her şey daha da netleşecek.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir