Draymond Green, Sacramento’nun Saygısını Nasıl Kazandığını Açıkladı

Draymond Green, Sacramento’nun Saygısını Nasıl Kazandığını Açıkladı

Bugünlerde NBA’de dünya çapındaki rekabet çok sık yaşanıyor ama Draymond Green bunu yalnızca ligdeki çok spesifik takımlar için kullanıyor.

Bazıları Golden State ile Memphis’in rekabet içinde olduğunu söyleyebilir ancak Green öyle düşünmüyor.

Warriors’ın bir şeyleri olduğuna inandığı takımlardan biri de Kings.

Green, “Bu kelimenin kullanılmasından memnun olmamın nedeni, orada bir NorCal olayının olması” dedi. Dubs Konuşması. “Körfez ve Sacramento çok yakın, çok farklı ama çok benzer. Yol boyunca Körfez’i ve Sacramento’yu seçebilecek alanlarınız var. [fandom] giderdi.

“Bütün bunları hesaba kattıktan sonra şunu eklersiniz: [Kings owner] Vivek [Ranadivé]Kings’i doğrudan satın almadan önce burada azınlık sahibiydi. [Kings coach] Mike [Brown]. Mike B bizimle şampiyonluklar kazandı. Bunları ona eklemeye başlarsınız ve daha da özel hale gelir. O yüzden çoğu insan ‘rakipler’ dediğinde söyleyeceğim şeyleri söylemem. Bu aslında basketboldan daha büyük bir şey.”

Warriors inanılmaz bir hanedan yaratmış olabilir ama bunu yapmak için çok fazla sıkı çalışma, çok sayıda kayıp ve mücadele harcandı.

Draymond, Kings’in nasıl çalıştığını gördüğünü ve bunun kendisine Warriors’ta geçirdiği 11 yılda nereden geldiğini hatırlattığını açıklıyor.

Green, “Artık işin basketbol tarafı hakkında konuşmaya başladınız ve o takım benim saygımı kazandı” dedi. “Bu süreçte oynadığımız pek çok takım var ve hiç saygı kazanmadılar. Ama o takım saygımı kazandı. Bu ligde süperstar olacak De’Aaron Fox’un liderliğinde bir grup genç ve aç adam var. Açlar ve onun peşinden gidiyorlar, buna saygı duyuyorum.

“Onlara bakabiliyorum ve yolculuğun o kısmını hatırlıyorum. Gerçek şu ki, bu yolculuğun en tatlı kısmı, kimsenin bunu yapabileceğinizi düşünmediği zamandır. Şu anda yolculuğun en tatlı kısmındalar. Ve bunu seviyorum ve takdir ediyorum. Bu adamlara karşı oynadığınızda ve yedi maçlık bir seriye gittiğinizde, tüm bu play-off serilerini ya kaybedersiniz ve ‘ahh, bu adamlara saygı duyuyorum’ ya da ‘Onlara gerçekten hiç saygı duymuyorum.’ Ve saygımı kazandılar.”

Draymond’un Krallara saygı duyması güzel ama bu saygının karşılığının alınıp alınamayacağını bilmek zor.

Green, playofflar sırasındaki ikinci karşılaşmalarında Domantas Sabonis’in göğsüne tekme attı, oyundan atıldı ve bu bariz davranışı nedeniyle Üçüncü Maçı kaçırdı.

Kings oyuncuları muhtemelen bunu unutmamıştır.

Bu sezon Dubs, puan tanrısı Chris Paul’u takıma aldıktan sonra bu sezon hanedanlarını daha da güçlendirmeye çalışıyor.

Seri ayrıca 2022 şampiyonası oyuncusu Gary Payton II’nin yanı sıra Rudy Gay ve Cory Joseph gibi diğer tecrübeli oyuncuları da geri getirdi.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir