Draymond Green Olimpiyatların İhmal Edilmesine Yanıt Verdi

Draymond Green Olimpiyatların İhmal Edilmesine Yanıt Verdi

Draymond Green, 2024 Olimpiyatları için ABD Basketbolunun 41 kişilik oyuncu havuzunun dışında bırakıldı ve bu ihmalle ilgili gerçek hislerini anlattı.

ABD Basketbol İcra Direktörü Grant Hill geçtiğimiz günlerde Draymond’un bu sezon yaşadığı disiplin sorunları nedeniyle listeden çıkarıldığını açıklamıştı ancak Green kendisine farklı bir hikaye anlatıldığını söyledi.

Green, “…Grant Hill’in büyük bir hayranıyım ve kişisel bir ilişki olduğunu bilmek ve Olimpiyatlar için bana ihtiyacın olacağını yüzüme söylemen ve sonra bunu kamuoyuna açıklaman” dedi Green. Draymond Green’in gösterisi Pazartesi gününde.

Şöyle ekledi: “Eğer bu kadro için yeterince iyi değilsem, yeterince iyi olmadığımı söyle.”

Green, Pazartesi günü Chase Center’daki antrenmandan sonra kendisine bu konu sorulduğunda durumu biraz farklı anlattı.

Green gazetecilere verdiği demeçte, “O havuzda benim kadar iyi olmadığım bazı adamların olduğuna inanmak isterim” dedi. “Havuzda bu kadar çok harika oyuncunun olacağını pek düşünmemiştim çünkü daha önce hiç yapılmamıştı.” [that way] Olimpiyat döngülerinin son birkaçında. Sonra yukarı bakıyorsunuz ve birden ‘kim kim’ diye karşınıza çıkıyor.

“Ben aptal değilim. Kimin kim olduğuyla birlikte gidersin ve onu çözersin.

Green, 2016 ve 2020 ABD Olimpiyat takımlarında altın madalya kazanan önemli bir rol oynadı.

Green, “Oynayacağımı düşündüğümden iki tane daha Olimpiyatta oynadım, bu da düşündüğümden iki altın madalyam olduğu anlamına geliyor” dedi. “İyi olacağım.”

41 kişilik oyuncu havuzuna LeBron James, Chris Paul, Kevin Durant ve Steph Curry gibi diğer tecrübeli All-Star oyuncular da dahil edildi.

“Üçüncü Olimpiyatlarda oynamak güzel miydi? Kesinlikle,” dedi Green. “Ama aynı zamanda burada oturup, listedeki tüm bu adamlar 2016’da da listede olsaydı, ilk fırsatım olacakmış gibi davranmayacağım. Sizin lehinize çalıştığında, onunla birlikte gelen şeyi alırsınız, ki bu da iyidir. O zaman işler sizin lehinize sonuçlanmadığında, beraberinde gelen kötülüğe de katlanmak zorunda kalırsınız. Neyse ne.”

Yine de dört kez Warriors şampiyonu, Olimpiyat takımına karşı herhangi bir kötü niyet taşımadığını söylüyor.

Green, “Benim açımdan kırgınlık yok” dedi. “Bu adamları deli gibi destekleyeceğim çünkü ben kardeşliğin bir parçasıyım. Bu Olimpiyatlarda oynasam da oynamasam da hâlâ o kardeşliğin bir parçasıyım ve onları destekleyeceğim.”

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir