Victor Wembanyama ve Jalen Brunson Vahşi Savaşlarına Tepki Verdi

Victor Wembanyama ve Jalen Brunson Vahşi Savaşlarına Tepki Verdi

Victor Wembanyama, Spurs’un Cuma günü San Antonio’da Knicks’e karşı uzatmada aldığı 130-126 galibiyet sırasında yaşananlara inanamadı.

Wembanyama ile Knicks’in yıldızı Jalen Brunson arasında asırlardır süren bir mücadele vardı; Wemby 40 sayı, 20 ribaund ve 7 asistle kariyer rekorunu kırarken, Brunson da 61 sayıyla kariyer rekorunu kırdı.

Wembanyama oyun sonrası, “Daha önce hiç bu kadar mükemmellik görmemiştim” dedi. “Sezon sadece birkaç aydır devam ediyor. O kadar büyük bir şeye tanık oldum ki, bunun bir parçası olmak istiyorum.

“Her zaman istedim ama bu adamlarla rekabet edebildiğimi giderek daha fazla görüyorum. Yakında değilim ama doğru yoldayım. Bunu biliyorum ve yakında oraya gideceğim.

Brunson, Wembanyama’nın maç sonrasına göre biraz daha az heyecanlıydı; uzatma kaybı yutulması zor bir haptı.

Brunson performansıyla ilgili olarak “Harika ama kayıpla birlikte pencere de silinip gitti” dedi. “Yani aslında bunun hiçbir önemi yok.”

Ancak Brunson, Wembanyama’ya kredi vermeyi ihmal etmedi.

“Bu oyunun gördüğü en büyük oyunculardan biri olacak” dedi. “Tıpkı onun inşa edildiği gibi. Şu ana kadar neler yapabildi. Ona büyük saygım var.”

Takım arkadaşı Donte DiVincenzo sayesinde Brunson büyük övgüler aldı.

DiVincenzo, Brunson için “O özel” dedi. “Bence o bir All-NBA yeteneği. Bu akşam galibiyetle ayrılmasak bile bence bu akşam yaptığı şey onun Doğu’nun en iyi guardlarından biri olduğunu gösterdi. Her gece kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapıyor. Bu gece neredeyse öyleydi.”

Knicks, Pazar günü Thunder ile karşılaşacakları karşılaşmada sahaya dönecek. Spurs yine Pazar günü Warriors’la karşılaşacak.

DEVAMINI OKU: Victor Wembanyama Takma Adlarıyla İlgili Gerçek Duygularını Ortaya Çıkarıyor

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir