Utah Jazz, Dallas’ın süperstarı Luka Doncic’i takas etmekle ilgileniyor

Utah Jazz, Dallas’ın süperstarı Luka Doncic’i takas etmekle ilgileniyor

Birçok NBA kaynağı, Utah Jazz’ın Sloven süperstar Luka Doncic ile ilgilendiğini bildirdi.

The Athletic’ten John Hollinger, Mayıs ayında bu söylentileri ilk paylaşan kişiydi ve şimdi Salt Lake Tribune’den Andy Larsen aynı şeyi duyduğunu söylüyor.

“Değeri ne olursa olsun benzer şeyler duydum,” Larsen dedi. Casuslarım yok ama Jazz organizasyonu içinde, Jazz’ın Doncic ile yakından ilgilendiğini söyleyen kaynaklarım var. Bununla birlikte, Jazz’ın ligdeki birçok yıldızı ‘çok ilgilendiğini’ söylemek de doğru olur – Donovan Mitchell ve Rudy Gobert takaslarında elde edilen draft seçimlerinden en azından bazılarını bir takım satın almak için kullanmak istiyorlar. ticaret piyasasında yıldız.”

Doncic kısa bir süre önce arka arkaya dördüncü All-NBA ödülünü kazandı, ancak sahadaki inanılmaz başarılarına rağmen Dallas bu yıl sezon sonrasına bile çıkamadı.

Doncic’in jöleleşmesi ve son teslim tarihindeki büyük ticaret parçası Kyrie Irving tam olarak planlandığı gibi gitmedi.

Bu arada, Jazz sağlam bir genç çekirdeğe sahip ve denkleme Doncic’i eklemek mükemmel bir karışım olabilir.

Utah, kesinlikle Doncic gibi bir yıldıza sahip olacak ve sahip oldukları gelecekteki taslak seçim miktarıyla bir şampiyonluk takımı kuracak araçlara sahip.

Tabii ki Doncic, bunların herhangi birinin gerçekleşmesi için bir takas talebinde bulunacak, ancak sezon ilerledikçe sahadaki mutluluğunun azaldığını açıkça görebilirsiniz.

Mart ayı sonlarında Doncic kendi kendine şöyle dedi: “Kortta gülümseyerek eğlenirdim ama artık sinir bozucuydu…”

Doncic, takas talep ettiğine dair söylentilerin olduğu Nisan ayı başlarında bunu söyleyerek havayı temizledi.

Doncic, “Komikti çünkü bunun doğru olduğunu bilmiyordum,” dedi. “Ben söylemedim…. Burada mutluyum. Endişelenecek bir şey yok [about]”

Mavs valisi Mark Cuban da seçmelerden faydalanmak için sezonun son birkaç maçını kasıtlı olarak bozdu ve Doncic ve Irving’in daha önce tank atmayı reddetmesi, bir takımın parçalandığını gösteriyor.

Utah kesinlikle Dallas’taki duruma dikkat etmeli çünkü bir kötü sezon daha ve Doncic sadece ayrılmak isteyebilir.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir