Tony Snell’in NBA’e Dönüş İçin Duygusal Teklifi

Tony Snell’in NBA’e Dönüş İçin Duygusal Teklifi

Bir süredir düşünmediğiniz bir isim olabilir ama Tony Snell bu Cuma gününe kadar umutsuzca NBA kadrosuna girmeye çalışıyor.

32 yaşındaki oyuncu, NBA’de geçirdiği süre boyunca kalfalık yapıyordu ve 2022’de NOLA’da olduğundan beri ligde oynamadı.

Ancak basketbol aşkı ölmedi ve şu anda NBA G Ligi’nde Maine Celtics’te ikinci sezonunu yaşıyor.

Peki neden 3 ve D uzmanı NBA’in geri dönüşünü her şeyden çok istiyor?

Böylece Snell, oyuncular derneğinin emeklilik sosyal yardım programında onuncu yıl hizmetini kazanabilecek ve bu da onu sendikanın premium sağlık planına hak kazanabilecek.

Bu tıbbi plan, eşi ve her ikisine de otizm spektrum bozukluğu teşhisi konulan iki oğlu Karter (3) ve Kenzo (2) dahil olmak üzere tüm ailesini kapsayacaktı.

Snell, “Elbette geri dönüp oynamak istiyorum ama artık daha büyük bir amacım var” dedi. söylenmiş Yahoo Spor. “Bu artık benimle ilgili değil. Bu benim oğlanlarla ilgili.”

Haziran 2023’te Snell şunları açıkladı: BUGÜN Oğullarının teşhisi onu test yaptırmaya teşvik ettiği için kendisine otizm teşhisi konduğunu gösteriyor.

Bu yüzden ailesini desteklemek için çağrılabilme umuduyla her gün G League’de antrenman yapıyor.

Snell, “Bu gerçekten ihtiyacım olan bir şey” dedi. Sadece kendim için değil, eşim ve çocuklarım için de.”

Snell, NBA’de oynarken oldukça ortalama bir oyuncuydu ve hatta 28 dakikalık oyun süresinde düz sıfırlardan oluşan tarihi istatistik çizgisiyle bir meme efsanesi haline geldi.

Ancak genç oyunculara mentorluk yapma yeteneğinin, NBA takımlarının onunla sözleşme imzalaması için büyük bir neden olduğunu söylüyor çünkü bu, G-League’de başarılı bir şekilde yaptığı bir şey.

“Bilgilerimi gençlerle paylaşmak istiyorum. Onlara yardım etmekten ve gördüklerimi onlara göstermekten keyif alıyorum” dedi Snell. “İnsanlara ilham vermek ve mümkün olduğu kadar çok insana yardım etmek istediğim aşamadayım.”

NBA taraftarları X’in kontrat alması konusunda Snell’i destekliyor ve bir yandan da onu hafifçe trollüyor.

DAHA FAZLA OKUYUN: Joe Mazzulla Çılgın Yorumların Ardından Kendrick Perkins’i Komik Bir Şekilde Trolledi

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir