Tom Brady, KD’nin Warriors’a Katılma Kararını Nasıl Etkiledi?

Tom Brady, KD’nin Warriors’a Katılma Kararını Nasıl Etkiledi?

Her ne kadar Kevin Durant’in Celtics’e katılmasına yardım etmek için getirilmiş olsa da NFL efsanesi Tom Brady, Kevin Durant’i onun yerine Warriors’a katılmaya ikna etti.

KD, 2016 yılında serbest oyuncu olmuştu ve kariyerinin ilk dokuz yılını Seattle ve Oklahoma’da geçirdikten sonra hangi takıma katılması gerektiği konusunda kararsız kalmıştı.

Durant’in uzun süredir işletme müdürü olan Rich Kleiman, geçtiğimiz günlerde kendisi ve KD’nin 2016 yazında Boston’da yaptığı bir toplantıyı hatırladı.

Kleiman şunları söyledi: “Celtics geldiğinde, Celtics’in sahibiydi ve Danny Ainge’di ve ardından Jae Crowder ve sanırım Kelly Olynyk de oradaydı.” Tüm Duman.

“Ama işte Tom Brady geldi. Yani ‘Tamam, kahretsin, gerçekten oyun alanını eşitlemeye çalışıyorlar’ gibiydi.

Toplantıda o zamanki 4 kez Super Bowl şampiyonunun olması Durant’i C’lere katılmaya neredeyse ikna etmişti.

“Sadece ‘Tamam’ demeye hazırdım. Hadi gidelim. Gitmeye hazırım,’ görüyorum [Brady] orada,” dedi Durant Boston Habercisi 2016’da. “İşinde bu kadar başarılı ve futbolun ve Boston şehrinin harika bir elçisi olan birini görmek, bu büyüklüğün huzurunda olmak harikaydı.”

Ancak Kleiman, Brady’nin Durant’e bazı özel tavsiyeleri olduğunu ve bunun sonunda Celtics yerine Warriors’ı seçmesine yol açtığını açıkladı.

“Tom ve [Kevin Durant] Yürüyüşe çıktım” dedi Kleiman. “Daha sonra KD şöyle dedi: ‘Sonuçta bana en iyi takımı, en iyi organizasyonu, ne olursa olsun kazanmak için en iyi şansı aramamı söyledi. Sanırım Brady bana Warriors’a gitmemi söyledi.”

Tüm tepkilere rağmen Durant, NBA Finalleri’nde LeBron’un Cavaliers’ına mağlup olan Warriors’a katıldı.

Golden State, her iki seride de Finaller MVP’si ödülüne layık görüldükten sonra 2017 ve 2018’de arka arkaya Dubs şampiyonalarında etkili olan KD için harika bir seçim gibi görünüyordu.

Ayrıca Steph Curry ve Klay Thompson ile birlikte tarihin en iyi şut üçlüsünden birini kurdu.

Yani aslında Golden State’in Tom Brady’ye teşekkür edecek çok şeyi var!

DEVAMINI OKU: Tatil-Lillard Takasında Giannis’e Danışılmamasının Sebebi

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir