Kyrie Irving Dallas’a Neden Döndüğünü Açıkladı

Kyrie Irving Dallas’a Neden Döndüğünü Açıkladı

Mavs guardı Kyrie Irving, Dallas’tan ayrılma kararını ve rol arkadaşı Luka Doncic ile olan ilişkisini açıkladı.

Sekiz kez All-Star olan oyuncu, LeBron’un Lakers’ına katılacağı yönündeki yaygın spekülasyonlara rağmen, serbest oyuncu döneminde Dallas’la değeri 126 milyon dolara varan üç yıllık bir anlaşma için yeniden anlaştı.

31 yaşındaki oyuncu, Dallas’a dönmekten fazlasıyla mutlu olduğunu açıklarken, masada çok fazla başka seçenek olmadığını da kabul etti.

Irving Perşembe günkü antrenmanın ardından “Çok zor bir süreç değildi” dedi. “Listemde Dallas 1 numaraydı. Açıkçası başka bir yere baktım – ligdeki diğer adamlarla uyum sağlayabileceğim maaş sınırı fırsatları – ama fazla yer yoktu. Artık 31 yaşında olduğum için farklı bir bakış açısına sahip olmam gerekiyordu ve buraya sadece yerleşmekle kalmayıp, buraya geri döndüğümde ve sıcak bir kucaklaşmayla karşılandığım için mutlu olabileceğimi hissettim.

“Geçen sezon ya da son iki sezonda zaten yeterince sorunla uğraşmıştım, bu yüzden Süpermen olmam gerektiği ya da mükemmel olmam gerektiği gibi hislerin çoğunu sırtımdan ve omuzlarımdan atmak istediğimi biliyorlardı. Sadece kendim olmak istedim. Ve son birkaç yıldır kendimi çözmeye devam ediyorum. Bu yüzden bunun bunu yapmak ve bir erkek olarak olgunlaşmaya ve büyümeye devam etmek için en iyi yer olduğunu düşünüyorum.

Irving, Mavs’i o kadar çok seviyor ki, takımın bu pozisyonda olmasını “keşke” dedi 2011’de onu tekrar draft ettim. Bu canınızı sıkmalı, Cavs taraftarları.

Sloven süperstar Luka Doncic’le sahadaki birlikteliğine gelince, Irving çok kısa bir zaman diliminde kendilerine çok fazla gerçekçi olmayan beklentiler yüklendiğini söyledi.

Irving, “Birbirimize karşı çok pasif davrandığımızı düşünüyorum” dedi. “İkimiz de sahada katiliz, bunu herkes biliyor. Kazanmak istiyoruz. Bu nedenle, bu tutarlı zihniyeti birlikte sürdürmeye devam etmeli ve bu ligde deneyimi olan diğer oyuncularla veya daha fazla koçluk yapmamız gereken genç adamlarla birlikte takıma elimizden gelen en iyi şekilde liderlik etmeliyiz. Yani her şey bir öğrenme deneyimi oldu. Geçen sene çok hızlıydı ve şimdi kazanmak, büyük kazanmak için üzerimizde çok büyük bir baskı vardı ve ‘Luka ve Kyrie, siz neden maç kazanamıyorsunuz?’ Yani açıkçası hazır olmadığımızı düşündüğüm pek çok soruyu yanıtlıyorduk.

“Ve bu ligde sağlık her şeydir. Bu yüzden, geçen sezonu yüzde 100 tamamlayamadığımız ve zihinsel, duygusal ve fiziksel olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımız için kendimize biraz nezaket ve kredi vermeliyim.”

Irving (ayak) ve Doncic (uyluk) sezonun sonlarında sakatlıklar yaşadı.

Birlikte oynadıkları maçlarda ikili 5-11 kazandı ve sonuçta takım sezon sonrasına yetecek kadar başarılı olamadı.

Luka, Kyrie ile antrenman kampı ve sezon öncesi antrenmanları için ekstra zaman ayırmanın büyük fark yaratacağına inanıyor.

Mavericks 2023-24 sezonu bize bilmemiz gereken her şeyi anlatacak.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir