Raptors’ın NBA Takas Tarihine İlişkin Planları Açıklandı

Raptors’ın NBA Takas Tarihine İlişkin Planları Açıklandı

Raptors’ın, gelecek yaz serbest kalacak olan Pascal Siakam ve/veya OG Anunuby’yi takas edeceği yönünde uzun zamandır söylentiler dolaşıyordu ve NBA’den bir kişi, takımın planlarına ışık tuttu.

Bu sezon Siakam ve Anunoby’ye önemli bir ticari ilgi var, ancak Toronto’nun onları tutmak için bir anlaşma yapıp yapmayacağı veya 8 Şubat’a kadar takas olarak kullanıp kullanmayacağı belli değil.

Serinin son teslim tarihine ilişkin planları oldukça gizli kalıyor ancak ön sıradaki oyuncunun Scottie Barnes, Michael Grange olacağı kesin. Spor ağı Kanada açıklıyor.

“…ileriye dönük plan, Barnes’ın etrafındaki her şeyi çözmek kadar basit ve karmaşık,” Grange yazdı.

“Bu bağlamda, bir sıfırlama, yıkma veya yeniden inşa etme isteğinin olmadığı sonucuna varmak doğru olur ve Raptors da ligin içinden konuştuğum kişilere bunu belirtti.”

Peki Raptors’ın Siakam ve Anunoby ile ilgili planları ne olacak?

“Bir telefon görüşmesiyle işler değişebilir, ancak önümüzdeki günlerde Siakam’la ilgili herhangi bir karar için herhangi bir ivme olmayacağı düşünülüyor, bu da sekiz yıllık emektarın hiç hareket etmemesi veya başka bir yere gitmesi olasılığını artırıyor.” Grange, “Bu, Siakam’ın takas yapacağı takım havuzunun, Siakam’ın uzun vadede sözleşme imzalamayı kabul edeceği takımlarla sınırlı olduğu anlamına geliyor” dedi.

“Anunoby’ye gelince? Hem takas hedefi hem de potansiyel serbest oyuncu olarak takımların ilgilendiği bir oyuncu olmaya devam ediyor. Lig kaynaklarına göre Indiana Pacers’ın Siakam ve Anunoby ile ilgisi var. Anunoby’nin, topla oynama ve sahada boşluk bırakabilen elit, çok pozisyonlu bir defans oyuncusu olarak basit uyumu göz önüne alındığında, başlangıç ​​dizilişinde ona yer bulabilecek kaliteli takımların listesi uzundur.”

DAHA FAZLA OKUYUN: USC’den DJ Rodman, Bronny James’le Çalmaya Başladı

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir