Pete Davidson, Aşırı Heyecanlı Knicks Fanıyla İlişkiye Giriyor

Pete Davidson, Aşırı Heyecanlı Knicks Fanıyla İlişkiye Giriyor

Aktör Pete Davidson bir Knicks hayranı, bu yüzden doğal olarak Pazar günkü MSG maçındaydı ve bir taraftar ona fazla yaklaşmıştı.

İlk tur playoff serisinin 4. Maçı bittiğinde, Davidson ayrılıyordu ve hayranlar, eski Saturday Night Live oyuncusu ile sohbet etmek ve fotoğraf çekmek için etrafta kaldılar.

Bu olurken, belirgin bir somon pembesi polo tişörtlü bir adam, diğer hayranlarla fotoğraf çekerken Davidson’un arkasına geçti.

Kalabalığın daha yukarısındaki biri tarafından çekilen bir videoda, adamın onu yakalamaya ya da kolunu ona dolamaya çalıştığı görülüyor. Bu oldukça garip bir davranış.

Davidson kesinlikle iyi tepki vermedi ve adamı iterken ve onunla birkaç kelime alışverişinde bulunurken görülebilir.

29 yaşındaki oyuncu, diğer daha kibar hayranlarla fotoğraf çektirerek ve hatta bir barış işareti asarak neşeli yoluna devam etti.

oyunda Pete ile oturmuş Komedyenden aktivist olan Jon Stewart, Cavs karşısında ikna edici bir 102-93 galibiyeti görmek için.

Davidson, komik SNL skeçleriyle tanınmasının yanı sıra, geçen yıl dokuz ay boyunca Ariana Grande, Kim Kardashian ve daha yakın zamanda Emily Ratajkowski olmak üzere birçok yüksek profilli ünlüyle çıktı.

İlgilenenler için, şu anda Comedy Thriller Bodies Bodies Bodies’de birlikte rol aldığı Chase Sui Wonders ile çıkıyor.

Devamını oku: Victor Oladipo’nun Yıkıcı Sakatlığı Güncellemesi

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir