Miller-Ortiz, Laforest ABD Voleybol Onur Listesi’ne alınacak, Campbell hizmet ödülü alıyor > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Miller-Ortiz, Laforest ABD Voleybol Onur Listesi’ne alınacak, Campbell hizmet ödülü alıyor > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Kari Miller-Ortiz ve merhum Edgar Laforest, 24 Mayıs’ta Dallas, Teksas’taki Omni Otel’de düzenlenen yıllık ziyafet ve törende ABD Voleybol Onur Listesi’ne alınacak sekiz Olimpik ve Paralimpik oyuncu arasında yer alıyor.

Hall of Fame töreni, voleybolun en büyük sporcuları, antrenörleri, görevlileri ve liderlerinin kutlandığı bir törendir.

Üç kez Paralimpik liberosu (2008, 2012, 2016) Rio 2016 Paralimpik Oyunları’nda altın madalya, Pekin 2008 ve Londra 2012’de gümüş madalya kazanan Miller-Ortiz, Tüm Zamanların En İyi Oturan Kadın Atleti ilan edilecek.

Rio 2016’da yarışan ve Para Pan Amerikan Oyunları’nda üç kez (bir altın ve iki gümüş madalya) madalya kazanan ve 2020’de vefat etmeden önce hakem olarak çalışan dış smaçör Edgar Laforest, Tüm Zamanların En İyi Oturan Erkek unvanını alacak. atlet

Dünya ParaVolley Yönetim Kurulu üyesi ve ParaVolley Pan America başkanı Joe Campbell, aktif ABD Ulusal Hakemlerini ABD Voleybol hakemlerinin gelişim ve sertifikasyon programına olağanüstü katkılarından dolayı takdir eden Glen G. Davies Hakem Hizmeti Ödülü’nün bu yılki sahibi olarak seçildi.

Görüntü kaynağı: ABD Voleybolu

Ödül, Yönetim Kurulu tarafından yapılan bu görüşme sırasında art arda dört Olimpiyat Oyununda (1968-1980) hakem olarak görev yapmak üzere seçilen tek FIVB hakemi olan Glen G. Davies’in onuruna verildi. ve bir altın madalya maçında iki kez baş hakem olarak. Eski bir ulusal hakem başkanı ve fahri hakemdir.

“Dünya ParaVolley topluluğuna gönüllü olan ve katılan insanların kalitesine sürekli şaşırıyorum (yine de şaşırmamalıyım). 2023 ABD Voleybol Onur Listesi adayları, Kari Miller-Ortiz ve Edgar Laforest ve Hizmet Ödülü sahibi Joe Campbell, ABD Voleybolu ve ayrıca Dünya ParaVolley için uzun yıllar topluca harika şeyler yaptı. ABD Voleybol Onur Listesi tarafından onurlandırıldıkları için kendilerini tebrik ediyor, ParaVolley’e yaptıkları hizmetlerden dolayı içtenlikle teşekkür ediyorum.”

– Dünya ParaVolley Başkanı Barry Couzner OAM

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir