Resimlerle Saraybosna 2022 > Dünya ParaVolleyWorld ParaVolley

Resimlerle Saraybosna 2022 > Dünya ParaVolleyWorld ParaVolley

2022 Dünya ParaVolley Oturarak Voleybol Dünya Şampiyonası ruhunu yakalayan görsellere bir göz atın…

Burada, WPV Resmi Fotoğrafçısının en iyi fotoğraflarından bazılarına bakıyoruz. Sinisa Kanizaj.

Saraybosna 2022’de Ukrayna için gözyaşları Genel Teknik Toplantıda çok duygusal ve ağlamaklı bir konuşma yaptıktan sonra ayakta alkışlanan Ukrayna heyetinin tercümanı Kseniia Kryvenko, “Biz burada güven içindeyken, ailelerimiz Ukrayna’daki evlerimizde bomba sığınaklarında saklanıyor” dedi.

Tepegöz mü yoksa Profesör X mi? – Sizce Alexander Schiffler’ın süper gücü nedir – optik patlamalar mı yoksa telepati mi? Bizim için o harika bir oturan voleybolcu ve eşi Michelle için harika bir aile babası. Alex ve Michelle Schiffler hakkındaki hikayeyi buradan okuyun

Savunma en iyi saldırıdır – Bu, savunmak ve topu yere değmekten kurtarmak için büyük çaba harcayan bu sporcular için geçerlidir.

Oturan voleybolcuların uçamayacağını kim söyledi? – Saraybosna 2022’de bu adamlar sadece savunma oynamaktan daha fazlasının olduğunu gösterdiler.

Güç Kulesi – İşte Morteza Mehrzad’ın abartılı saldırılarından ikisi.

Simetri, form ve servise odaklanma – Atletlerin servis atarken bu görüntülerini güzelce anlatan üç şey.

Kadınların kutlaması – Saraybosna 2022, Dünya Şampiyonalarının son baskısının öne çıkan pek çok özelliği arasında, tüm alanlarda şimdiye kadarki en büyük kadın ITO toplantısına sahip olmaktan, takımını podyuma çıkaran bir kadın koça veya sadece kadınları destekleyen kadınlara kadar kadınları kutlayan bir etkinlikti. .

Top dışarı! – Saha dışına çıkan Molten V5M5000 Flistatec voleybolunun mükemmel zamanlanmış atışları.

Nathalie bir ruh halidir – Brezilya kaptanı Nathalie Filomena De Lima Silva, sekiz günlük yarışma boyunca bize eğlence ve sevinç ifadeleri veriyor. Neden?! O artık bir dünya şampiyonu! Bize iyi hisler verdiğin için teşekkürler, Nathalie!

Sekizinci dünya şampiyonluğu İran, toplam madalya sayısını 11’e (8 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya) çıkararak sekizinci dünya şampiyonluğunu kazandı.

Saraybosna 2022’de binden fazla fotoğrafımız var, hepsini kontrol edin WPV’nin Flickr kanalı.


WPV Resmi Fotoğrafçısını tanıyın

Sinisa Kanizaj Ljubljana, Slovenya’da yaşayan bir spor ve etkinlik fotoğrafçısıdır.

Sinisa, 3 Temmuz 1990’da Hırvatistan’ın Zagreb kentinde doğdu, ancak daha iyi fırsatlar aramak için Ljubljana’ya taşındı. Ailesinin hiçbir zaman fazla bir şeyi olmadı, ancak ona fotoğrafçılığa aşık olduğu bas-çek Olympus FE 130 adlı ilk fotoğraf makinesini verdiler. Tecrübe biriktirdikten sonra, etkinlik fotoğrafçısı olarak ilk işini bulmayı başarır. Yılların biriktirme deneyimi sayesinde, 2012’de Red Bull Adria tarafından ikinci bir fotoğrafçı olarak onlar için ilk çekimi yapması için temasa geçildi. Sinisa, yolculuğuna Red Bull Slovenia ile başladığı Slovenya’ya taşınana kadar 2015 yılına kadar onlarla çalıştı. Yaratıcı ifadeye olan tutkusu fotoğrafçılıkla bitmiyor, video içeriğinin çekilmesi ve düzenlenmesi konusunda da oldukça tutkulu. Video için ilhamını iki oğlu Theo ve Terence’den alıyor ve onlar için yaşam yolculukları hakkında kısa hikayeler yapıyor. Üretilen videolar onun üzerinde görüntülenebilir Youtube kanalı ve fotoğraf portföyü instagram onunla birlikte profil internet sayfası.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir